Michal S.

RNDr. Michal S. PhD.

Odpovedá do 8 hodín, na 60% správ
60% 8 hod

Michal S.

Efektívne doučovanie v Košiciach za primeranú cenu

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  16 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Doučovaniu matematiky sa venujem už viac ako 19 rokov. Za tento čas som už úspešne pripravil stovky študentov na monitory, maturitu, reparáty, zápočty a skúšky. Nakoľko učím na VŠ, tak sa s matematikou stretávam dennodenne. V prípade potreby v adekvátnom termíne vypočítam a poskytnem vzorové riešenia príkladov z rôznych oblastí matematiky.

PS: Ak študent zruší doučovanie menej ako 24 hodín pred jeho začiatkom, platí hodinovú taxu za doučovanie aj keď sa na ňom nezúčastní!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (100)

+ Pridať referenciu
Radko L.

Radko L.

Neoverená referencia

Odporúčam ho každému kto má problémy s vysokoškolskou matematikou. Chodil som k nemu na doučovanie 2 semestre, a vďaka tomu som dosiahol úžasných výsledkov.

Slavomíra B.

Slavomíra B.

Neoverená referencia

Jednoznačne odporúčam! S pánom Michalom mám skvelú skúsenosť. Najviac by som vyzdvihla skvelú komunikáciu a prispôsobivosť. Písmo bolo pekne čitateľné a príklady zrozumiteľne popísané. Ak to budem ešte niekedy v budúcnosti potrebovať, určite využijem jeho služby opäť.

Viki P.

Viki P.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť a skvelá komunikácia, ako aj zrozumiteľné vysvetlenie a vyriešenie príkladov a časová flexibilita určite odporúčam. Ešte raz Vám veľmi ďakujem za pomoc :)

Venesa E.

Venesa E.

Neoverená referencia

Odporúčam, p. Michal mi pomohol s testom, vypočítal príklady ,ktoré som mala poslať emailom do školy. Pekne písmo a zrozumiteľné vyriešené príklady ,ktoré mi poslal v dohodnutom čase. Navyše mi prílohu poslal zo skenu, čiže test som mohla poslať hneď vo svojom mene, takže ani námahu si nemusíte robiť s prepisovanim. Super ešte raz vám ďakujem.

Stanislav P.

Stanislav P.

Neoverená referencia

maximálna spokojnosť...odporúčam

Zodpovedané otázky (12)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michal S.

Dokaz iracionalneho cisla

Mam dokazat, ze nalsedovne cislo je iracionalne. Mam pracovat s faktom, ze cislo PI je iracionalne. Mam vychadzat len z definicie Q a R\Q cisel. Ak pouzijem nejake zname tvrdenie mam dokazat aj to.

Michal S.

vyjadrenie z rovnice

Ahojte. Prosím, ako vyjadrím túto položku z tejto rovnice?? Ďakujem veľmi pekne :) :)

Michal S.

matematika

Prosím Vás, akým postupom vypočítam tento uhol, neviem na to prísť, ako to zadať do kalkulačky, aby mi vyšlo 36. Ďakujem.