Martina S.

Martina S.

Odpovedá do 24 hodín, na 13% správ
13% 24 hod
Prijíma študentov

Martina S.

Prijíma študentov
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:

Popis

Ahojte!
Ponúkam doučovania angličtiny cez SKYPE! Lekcie budú prebiehať v pohodlí Tvojho domova, čo neuveriteľne šetrí čas a tým pádom aj energiu, ktorú môžeš radšej investovať do vzdelávania sa ;-) Všetko čo potrebuješ je notebook/prípadne smartfón s prístupom na internet a teda aj Skype - a si "ReadyToGo"!
Ponúkam kvalitné doučovanie - nielenže som absolventkou Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odboroch učiteľstva angličtiny, psychológie a angličtiny v odbornej komunikácii mám magistra, ale mám za sebou 4 roky strávené v UK a momentálne žijem v Írsku, kde pracujem ako Technická Agentka pre jednu z anglických telefonických sietí.
Keďže učiteľstvo milujem a mám čas, rada sa s Tebou budem učiť a vysvetlím Ti, ako angličtina funguje v reálnom živote (to čo sa naučíme v knižkách je síce pekné a nápomocné, ale realita je realita :-) ), naučím Ťa potrebné frázy a vysvetlím Ti gramatiku najlepšie, ako viem. Mám roky skúseností s doučovaním či už ako súkromná lektorka či lektorka v jazykovke.
Taktiež - ak Ty alebo niekto z Tvojho okolia potrebuje pomoc s vypracovaním/prekladom projektu, seminárky, abstraktu k bakalárke či diplomovke, priamo s diplomovkou či bakalárkou či akymkoľvek druhom školských prác, daj vedieť!
Ak máš záujem o najlepšie dostupné doučovanie angličtiny priamo z monitora Tvojho počítača/notebooku.