Martin Č.

Martin Č.

Odpovedá do 13 hodín, na 70% správ
70% 13 hod
Popis Referencie

Popis

Doučím Matematiku - úrovne ZŠ, Gymnázium/SŠ, VŠ - 1. stupeň. Mám 23 rokov a študujem informatiku a matematiku. Mám ukončený prvý stupeň štúdia na Žilinskej Univerzite v Žiline. Zaujímam sa o počítačovú grafiku, film a fotografiu. Matematike sa venujem aj mimo VŠ a absolvoval som počas štúdia zhrňujúci kurz matematiky pre gymnáziá a stredné školy. S doučovaním mám značné niekoľkoročné skúsenosti. O moje skúsenosti sa opiera množstvo úspešných študentov. Pomôžem Vám pripraviť sa na písomku, vyriešiť zadané úlohy a pripraviť sa na monitor/maturitu/prijímačky/skúšky. Individuálny trpezlivý osobný prístup. Miesto: Prievidza a okolie Možnosť skupinového doučovania. Cena od 5,-€/hod (prípadne dohodou pri skupinovom doučovaní).

Presný cenník:
ZŠ - 5,-€/60 min
SŠ - 6,-€/60 min
VŠ - 7,-€/60 min
Kontraktujte ma ak máte záujem. Dakujem

PS: Momentálne som pracovne mimo PD. Keď budem aktuálne doučovať v Prievidzi, tak tu bude napísané, že hľadám študentov a je to aktuálne.
Ďakujem a prajem veľa úspechov.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Rodan S.

Rodan S.

Neoverená referencia

Jednoznačne môžem tohto doučovateľa odporučiť, mal som veľké problémy s matematikou (som skôr iného zamerania), ale po absolvovaní doučovaní sa mi zlepšila koncoročná známka o stupeň. Profesionálny, trpezlivý prístup, ktorý sa na hony vzďaluje od prístupu unavených učiteľov. 5 z 5 vo všetkých kategóriách nedávam len tak, naozaj perfektný prístup.