Matúš M.

Matúš M.

Odpovedá v priemere do 1 hodiny.
1 hod

Matúš M.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Univerzitné vzdelanie som nadobudol pred štyrmi rokmi ako učiteľ biológie a chémie. Od tej doby prešlo mojimi rukami množstvo študentov, ktorým som pomáhal s prípravami na záverečné skúšky, príjimačky, či len vtedy keď to nezvládali. V auguste 2017 som úspešne ukončil PhD štúdium v odbore Biofyzika a teda o akutálne informácie nemám núdzu.
V súčasnosti pracujem ako učiteľ na bilingválnom gymnáziu v Košiciach, kde vyučujem biológiu v anglickom jazyku a chémiu.
Pri vyučovaní sa študentom snažím okrem odovzdávania vedomostí naučiť kriticky myslieť a nájsť si vlastnú cestu v poznaní.
Prírodne vedy ma bavia a okrem mojej obživy sú aj mojím obľúbeným koníčkom. Ak potrebujete pomoc či už s príjmačkami, záverečnými skúškami alebo len keď to práve nezvládate, neváhajte ma kontaktovať ;-)
Interaktívne si niektoré veci môžeme dovysvetľovať, či prekonzultovať cez skype.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Adriána G.

Adriána G.

Neoverená referencia

Pripravoval môjho syna na príjimačky na strednú školu. Veľmi veľká spokojnosť aj po ľudskej aj po profesionálnej stránke. Môžem len odporučiť.

Jana S.

Jana S.

Neoverená referencia

Velmi sme spokojni, syn si prvu hodinu velmi pochvaloval. Z pisomky dostal 1:) Budeme pokracovat dalej :). Dakujeme, Simkova