Lina C.

Lina C.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

Lina C.

Prijíma študentov

Chceš sa naučiť španielčinu...? S radosťou ti pomôžem ...

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

¡Hola! (Ahoj!)

Chceš rozumieť a rozprávať španielsky, naučiť sa španielčinu od rodenej latinoameričanky? Tak máš šťastie, lebo som tu pre teba :)

Doučujem od začiatočníkov po pokročilých - cez internet (napr. Zoom či Skype) alebo osobne.

Mám motivačný a konverzačný spôsob výučby od prvej lekcie, snažím sa prispôsobiť každému študentovi podľa jeho potreby a chute.

Volám sa Lina, som z Kostariky, hovorím tiež po slovensky. Žijem tu 12 rokov.
Som pozitívne naladený človek, milujem svoj život, ako aj svoj rodný jazyk, ktorý rada doučujem.

Rada doučujem tých, ktorí sa chcú učiť naozaj a dobrovoľne. Mám veľkú trpezlivosť pre učenie. Som veľmi flexibilná. Teším sa na teba...

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 45 min

Referencie (42)

+ Pridať referenciu
Zuzana S.

Zuzana S.

Neoverená referencia

S Linou sa učím španielčinu už viac ako pol roka a na každú hodinu sa veľmi teším. Lina je milá, sympatická a trpezlivá, dokáže zrozumiteľne všetko vysvetliť. Hodiny s ňou sú zábavné a motivujúce a rozhodne ju môžem odporučiť ako lektorku každému, kto by sa chcel učiť tento krásny jazyk!

Sara S.

Sara S.

Neoverená referencia

Lina mi bola sympatická a príjemná, už na prvý pohľad len cez internet. Avšak v skutočnosti sa mi to len potvrdilo. Formu výučby som si vyskúšala online aj prezenčne, čím som mala možnosť spoznať ich priateľskú fenku Tiki(Coco blanco😁) ale aj Valentínku (dcérku), ktorá býva na hodinách mojou druhou učiteľkou. Hodinu vždy začíname bežnou konverzáciou (ako prebiehal víkend, ako sa mám..). Následne pokračujeme dopĺňaním gramatických cvičení, čítaním a prekladaním textov a nakoniec hodinu zakončíme hraním hier, kvízom či opakovaním. Odporúčam Linu každému, kto sa chce naučiť a spoznať rozdiely španielčiny medzi Európskou či Latinsko-Americkou španielčinou a taktiež poznať špeciálne chute tropickej Costa Rici☺️

Miro Š.

Miro Š.

Neoverená referencia

K Line chodím na španielčinu už niekoľko mesiacov. Hodiny zvyčajne začnú ľahkou konverzáciou, napríklad o tom čo som robil cez víkend. Po úvodej konverzácií pokračujeme vypĺňaním gramatických cvičení. Jednoduchšou alternatívou je trénovanie slovnej zásoby, napríklad formou pexesa. Pravidelne počúvame a čítame texty v španielčine. Súčasťou sú tiež domáce úlohy, čo nespravíte doma Vás počká na ďalšej hodine. Čo sa materiálov týka, Lina Vás bude zásobať dostatočným množstvom papierov a v prípade záujmu Vám vie odporučiť tiež knižky, či jednoduchý španielský sitcom v štýle priateľov. Naozaj nemám čo vytknúť.

Zuzana Ž.

Zuzana Ž.

Neoverená referencia

Lina je veľmi milá a vtipná učiteľka, čo je pri jazyku dôležité, nebrať všetko vážne, ale skôr ako zábavu. Rada s ňou konverzujem, aj keď niečo neviem, vždy ma motivuje, hodina zbehne ako nič. Vrelo ju odporúčam.

Klára M.

Klára M.

Neoverená referencia

Lina je veľmi milá osoba, s ktorou sú hodiny vždy príjemné. Hodiny sú vždy čisto v španielčine, keď však nerozumiem, Lina preloží do slovenčiny. Hodiny sú rôznorodé cez konzervácie, čítanie s porozumením, gramatiku a počúvanie. Vrelo odporúčam!

Fotky a certifikáty