Menos K.

Menos K.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

Menos K.

Prijíma študentov

Where English makes sense. (Experienced native teacher)

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Originally born in Cape Town - South Africa.
I am a Teacher in all levels of English, from A1 to C2 level.
I have material for all levels and ages, including lessons for graduation (maturita) and Business English, in which I have many years of experience!
My youngest students are 8 years old and my oldest students are 70+ years old.

My teaching method is to simplify English by making it easier to understand without using unnecessary homework that confuses students.
Homework is meant to be fun and entertaining for students while combining correct structures of Articles, Prepositions, Tenses, Possessives e.t.c.

My goal is to teach students the correct way of speaking English and also to write correct e-mails, presentations and essays while speaking fluently and with confidence!

I already teach in two language schools and have also started my own language school.
I have also taught business English in many Companies.
Just to name a few:

Van Aarsen - Eurofit - ČKD - Quadrant Plastic Composites Slovakia - Považský cukor - ICS cables - M+M - Autotech Jurak - Softip - AFES - SNM - Askoll - SEBN - Tesco - NCentro etc.

I have been teaching in Slovakia since 2011 (more than 14,000 teaching hours) and have already taught English grammar, literature, conversation and Biology in four High schools.

The price depends on the lesson's level and duration.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 45 min

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Branislav S.

Branislav S.

Neoverená referencia

Hodnotenie od môjho syna, ktorého Menos učil: Na prvých hodinách s Menosom som mal trochu obavy a stres. Od vtedy ubehlo pol roka a moja angličtina sa, aj podľa slov Menosa, oveľa zlepšila a hlavne som nabral na sebavedomí. Menos vie pochváliť a povzbudiť, ale slovami chvály nemrhá navyše. Nechce totiž, aby ste sa uspokojili a zaspali na vavrínoch, ale chce, aby ste sa stále zlepšovali. Ak má teda Menos na Vás vysoké nároky, je to len preto, lebo Vám chce pomôcť a zlepšiť Vašu angličtinu. Mene, ako sa sám nazýva, má veľmi dobré učebné postupy. Jeho hodiny sú zabavné, priateľské a uvoľnené, ale zato veľmi poučné. Menos Vašu angličinu a sebavedomie rapídne zlepší a to pomocou veľmi príjemných postupov. Ľahko a zrozumiteľne vysvetlí gramatiku a na konverzovanie má nachystané zaujímavé témy.

Renata K.

Renata K.

Neoverená referencia

Hodiny s MENEM sú dynamické, efektívne a rýchlo ubiehajúce. Je vždy pripravený a každou hodinou zostávam viac motivovaná učiť sa a zdokonaľovať cudzí jazyk. Doteraz som mala vždy problém s komunikáciou v anglickom jazyku, po pár mesiacoch som konečne zahodila zábrany a komunikujeme spolu celú hodinu. Aktuálne ma čaká ešte veľa víziev, ktoré sa týkajú mojich cieľov v cudzom jazyku, ale už teraz viem, že Mene mi s tým určite pomôže. Ďakujem Mene a odporúčam všetkými desiatimi!

Lucia M.

Lucia M.

Neoverená referencia

Menos je super ucitel pri ktorom sa nebojite rozpravat. Aj ked spravim chybu opravima co mi velmi vyhovuje. Je velmi precizny, a necakajte lahostajnost. Aj pomocou domacich uloh si viem zopakovat ucivo a lahsie si zapamatat slovicka. Hodina je pekne rozdelena a zaroven je dostatok casu na konverzaciu. Odporucam ho na 100% a dakujem mu ze to so mnou zvlada 🤗

Michal B.

Michal B.

Neoverená referencia

Z Menosom sa učím asi 9 mesiacov, a taký progres v učení noveho jazyka som ešte nezažil. Po tom ako ma naučil gramatiku, sme začali konverzovať. Pri konverzacií som sa osmelil a momentalne som schopný sa rozpravať s angličanom viac ako hodinu. maximálne odporúčam

Bystrík P.

Bystrík P.

Neoverená referencia

Menos je veľmi dobrý učiteľ, pretože svojimi netradičnými prístupmi sa nikdy nebudete na hodine nudiť. Stále má pripravenú tému, o ktorej sa chcete rozprávať alebo si ju môžete vybrať sami. Pri každej chybe Vás opraví a hneď aj vysvetlí, čo má ako v gramatike byť. Keď sa Vám niečo na hodinách nepáči, on sa vie hneď prispôsobiť. Bol to môj prvý učiteľ na konverzovanie v angličtine, ale lepšieho som asi mať nemohol.