Nina S.

Nina S.

Odpovedá do 24 hodín, na 70% správ
70% 24 hod
Prijíma študentov

Nina S.

Prijíma študentov

Angličtina cez skype pre každého

Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hey!

Volám sa Nina, mám 25 rokov a momentálne študujem magisterský program International Information Systems v anglickom a nemeckom jazyku na univerzite v Nemecku.
Ukončila štúdium na bilingválnom gymnáziu, úspešne som absolvovala všeobecnú štátnu jazykovú skúšku z angilckého jazyka (úroveň C1-C2). Takisto som ukončila bakalárske štúdium (BSc International Business) v Nemecku a magisterské (MSc Human Decision Science) v Holandsku. Počas štúdia v Nemecku som získala level nemčiny C1.

Doučovaniu som sa venovala asi 4 roky za tento čas som nazberala množstvo skúseností so študentmi každého druhu - malé deti, školáci, maturanti,... Ak teda cítiš, že máš medzery v gramatike, potrebuješ rozvíjať svoju slovnú zásobu alebo si chceš zlepšiť svoje konverzačné skills, som tu pre teba!

Takisto ti rada pomôžem aj s prípravou na štúdium v zahraničí, či už po jazykovej alebo odbornej stránke. A pre už pracujúcich - rada vám rýchlo a efektívne pomôžem s business English / Wirtschaftsdeutsch - sama pracujem v korporátnom svete po anglicky a nemecky už 5 rokov.

Som milá, prispôsobivá, časovo flexibilná a motivovaná ti pomôcť!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 60 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Lubica J.

Lubica J.

Neoverená referencia

Vynikajuca doucovatelka,vnucka sa velmi zlepsila, pristup a vyuka aj hravou formou,velmi mila.