Tímea N.

Tímea N.

Odpovedá do 28 hodín, na 90% správ
90% 28 hod
Prijíma študentov

Tímea N.

Prijíma študentov

Anglický, francúzsky, slovenský a maďarský jazyk pre malých aj veľkých - Komárno, Nové Zámky, Bratislava, Košice

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Mám 33 rokov, som bilingválna (hovorím plynule po slovensky aj maďarsky) a vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo AnJ a FrJ. Mám vyše desaťročné skúsenosti s učením dospelých aj detí, učím individuálne alebo v skupinách (2-8 osôb), mám skúsenosti s učením Business angličtiny vo firmách, pripravujem študentov na maturity aj na jazykové skúšky SAT, učím v škôlkach aj v detských táboroch. Moje hodiny sú originálne a šité na mieru podľa požiadaviek študenta. Termín sa snažím prispôsobiť Vám, učím od 8.00 do 18.00, a to od pondelka do piatka.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Silvia K.

Silvia K.

Neoverená referencia

Dcéra 13r, má s Timeou hodiny Ang a Fj. Čo sa mne osobne najviac páči, je hodina Fj s ďalším žiakom, dcéra síce trvalo, než sa osmelila povedať viac ako 1 vetu za hodinu, ale postupne stráca zábrany rozprávať pred cudzím človekom v cudzom jazyku.

Branislav Z.

Branislav Z.

Neoverená referencia

Doučovanie angličtiny s Tímeou určite odporúčam. Hodiny sú zaujímavé, vie pripraviť materiály podľa želania študenta, je flexibilná a priateľská.

Peter B.

Peter B.

Neoverená referencia

Odporucam, Timea ma ucila anglicky aj francuzsky. Ochotna, mila ucitelka. Odporucam aj pre anglicky aj pre francuzsky jazyk.

Alex K.

Alex K.

Neoverená referencia

Odporúčam na doučovanie angličtiny, má skvelý prístup ku žiakom, má dobrú prípravu na každú hodinu a vie výborne pripraviť žiaka na maturity, či na iné skúšky. Je veľmi priatelská.

Hajnalka L.

Hajnalka L.

Neoverená referencia

Tìmea nagyon megbìzhatò, kedves, felkészült tanár. Rengeteget tanultam tőle. Skype òrái hatékonyan telnek, és változatosak. Maximálisan ajánlom!!

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Tímea N.

ucenie sa francuzstiny

Mala by som zaujem o individualnu vyucbu FJ alebo popripade najst niekoho kto by rad trenoval konverzaciu na urovni A1-A2

Tímea N.

resume

vie mi niekto poradit ako sa naucit pisat resume / francuzsky jazyk dakujem za pomoc