Matej K.

Matej K.

Odpovedá do 9 hodín, na 80% správ
80% 9 hod
Prijíma študentov

Matej K.

Prijíma študentov

English/Slovak with fun? I am the one

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Čaute :) volám sa Matej. Študoval som učiteľstvo slovenského a anglického jazyka v Trnave a v Nitre, a dnes je učiteľovanie môj denný chlieb. Ako učiteľ mám za sebou už 10-ročnú prax. Aktuálne učím na Strednej priemyselnej škole strojníckej na Fajnorovom nábreží v Starom meste, doučujem súkromne anglický a slovenský jazyk pre všetky vekové kategórie + slovenský jazyk pre cudzincov. Za klientom vždy cestujem. Možné aj blízke okolie Bratislavy. Ak si myslíš, že som tá správna voľba, neváhaj a napíš.

Hi guys! My name is Matej, English Matt. I studied English and Slovak languages to become a teacher, now, it's my bacon (though I am a vegetarian). I teach English at secondary school, run private English lessons for all age categories, tutor graduates as well; and also give Slovak lessons to foreigners, those who find this Western Slavic dialect a challenge and are willing to learn some basics in Slovak or wish to become fluent. So, if you think, I am the one, do not hesitate & feel free to contact me.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Katarína C.

Katarína C.

Neoverená referencia

S pánom učiteľom Matejom ,sme začali pred rokom a je veľký roziel ako bol môj syn natom pred tým a teraz,vždy všetko ochotne a trpezlivo vysvetlí,synovi sa známka zlepšila,p.učiteľ si vždy vopred pripravuje materily,syn uplne inak začal vnímať anglický jazyk a začal sa tešiť na hodiny aj v škole,p.učiteľ je profesionál a teší nás,že sme ho našli.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmj pekne za referenciu ☺️

Eva K.

Eva K.

Neoverená referencia

Hodiny anglického jazyka s Matejom boli a sú veľmi zaujimavé a zábavné pre moju dcéru, ktorú už dlhodobo vyučuje hravou a zábavnou formou. Dcéra sa naučila vyjadrovať a komunikovať v anglickom jazyku. Poznatky, ktoré na hodinách anglického jazyka nadobudla, využíva na vyučovaní v škole. Doučovanie hodnotím veľmi pozitívne, ochota, zodpovednosť a priateľský prístup.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne za referenciu ☺️

Lucia H.

Lucia H.

Neoverená referencia

Matej je skvelý pán učiteľ , doučuje moje tri deti a som s ním nadmieru spokojná. Hneď si k nim našiel cestu a deti si ho obľúbili. Keď treba, prinesie nové materiály ktoré pomáhajú synom a dcérke pri doučovaní a snaží sa ich posúvať vpred.1 Odporúčam pána učiteľa a som rada že sme ho spoznali.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne za referenciu ☺️

Marcela G.

Marcela G.

Neoverená referencia

Matej je fantastický ucitel. Je dobre pripravený na každú lekciu, vnímavo vníma slabiny môjho syna a tiež načúva jeho potrebám. Poskytuje veľké zdroje materialov k vyucbe. Je veľmi podporujúcim a povzbudzujúcim ucitelom. Veľmi by som ho odporučila. Marcela

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne za referenciu ☺️

Marcela G.

Marcela G.

Neoverená referencia

Matej is a fantastic tutor. He is well prepared for each lesson, perceptively picks up on my son's weaknesses and also listens to his needs. He provides great resources. He is very supportive and encouraging tutor. I would highly recommend him. Marcela

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (21)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky