Marianna T.

Marianna T.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Marianna T.

Prijíma študentov

Aj Nemčina môže byť zábavná, ľahká a zaujímavá :)

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Dobrý deň, pracujem už 20 rokov ako zdravotná sestra v Rakúsku, vo Viedni,doučovaniu nemčiny sa venujem už niekoľko rokov a veľmi ma to baví.

Venujem sa všetkým vekovým kategóriám, od úplných začiatočníkov až po pokročilých. Pripravujem dospelých na prácu v Nemecky hovoriacich krajinách, ale aj študentov na maturity, či detičky hravou formou osvojiť si základy jazyka.

Rada Vás doučím nemčinu a verím, že Vás presvedčím, že nemčina môže byť zábavná, ľahká a zaujímavá. :)
Prosím, kontaktujte ma len prostredníctvom správ,rezervácie lekcií nerobím.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 45 min

Referencie (28)

+ Pridať referenciu
Ľuboslava D.

Ľuboslava D.

Neoverená referencia

Marianka je výborná učiteľka. S hodinami som veľmi spokojná, sú prispôsobené potrebám študenta. Po rokoch strávených v jazykovej škole som sa konečne dostala aj ku konverzáciám na hodinách nemčiny. Oceňujem jej priateľský prístup, prípravu na hodinu, časovú flexibilitu a teším sa na ďalšie hodiny 😊

Monika O.

Monika O.

Neoverená referencia

Mariannka, doučuje moju dcérku nemčinu. Vďaka nej jej nerobí problém a písomky, aj konverzácie zvláda na jednotky. Mariannka má veľmi precízny prístup, vysvetľuje hravo a nemčina s ňou ožíva a hlavne je použiteľná aj do ozajstného života. Som veľmi vďačná,že máme takúto výbornú doučovateľku.

Karolína P.

Karolína P.

Neoverená referencia

Hodiny s Mariannou sú vždy príjemné, na minútu presne a zorganizované. Využijeme 100% času a ešte mi to aj rýchlo ubieha :)

Sabina B.

Sabina B.

Neoverená referencia

Velmi som spokojna s hodinami, Marianka mi pomohla sa zbavit strachu z rozpravania, gramatiku vie velmi lahko a jednoducho vysvetlit. Vzdy je dobre pripravena na hodiny, s usmevom na tvari. Vrelo odporucam :)

Dagmar B.

Dagmar B.

Neoverená referencia

S doučovaním som veľmi spokojná a vôbec neľutujem že som oslovila Marianku. Zo začiatku som mala veľké obavy ako budú online hodiny prebiehať keďže doteraz som sa nikdy s online vyučovaním osobne nestretla. Musím povedať že som si túto metódu učenia z pohodlia domova veľmi obľúbila. Hodiny sú obohatené o gramatiku, cvičenia či posluchy taktiež vždy mám priestor na otázky. Marianka je na hodinu vždy pripravená a hlavne trpezlivá čo si cením. Odporúčam všetkými desiatimi🙂.