Maria H.

Maria H.

Odpovedá do 16 hodín, na 100% správ
100% 16 hod
Prijíma študentov

Maria H.

Prijíma študentov

Rodená Chorvátka bez slovenského pôvodu

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 40 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Bok! Volam sa Maria, som rodena Chorvatka bez slovenského pôvodu zijuca v Zahrebe a od roku 2010-2022 som zila v Bratislave ;) Moja jazyková úroveň slovenčiny je C2-veľmi pokročilý. Ucim vylucne online, mam vlastnu jazykovku a 7 zamestnanaych uciteliek. Mozete ta doucit individualne alebo cez skupinovy kurz.

Vyskusaj si niekolko lekcii zadarmo so mnou na you tube - moj kanal sa tam vola : Chorvatcina s Mariou Hrvatic (nemozem tu copy pastnut link ;)

Mám referencie a spokojných klientov (pozri tu nižšie- scroll ).

Doučujem individuálne aj skupinovo už 14. rok vďaka čomu mám bohaté skúsenosti so študentmi rôznych vekových kategórií (od od 6 do 74 rokov) a tiež národností a robím to len pretože ma to veľmi baví.



Ceny individualneho doucka (ale naozaj nemam vela casu na to, musis sa mi prisposobit alebo idealne pridat na skupinovy kurz)

- 40 eur za 45 min, 50 eur 60 min – momentalne ucim iba online. Plati sa vzdy dopredu minimalne 5 lekcii, neda sa platit po kazdej lekcii zvlast.


Faktúry vystavujem.

ROZVRH skupinovych online kurzov v 2022 a volne miesta
Kurzy trvaju od cca 1.2.2023. do 30.6.2023. Cena kurzu je 295 eur za 40 vyučovacích hodin (7.5 eur za 45minutovu hodinu), da sa platit na 3 splatky

Uplni začiatočníci A1 pondelky 17:10-18:40 (Marija H)
Falošní začiatočníci A2 (skupina a) pondelky 19-20:30 (Barbara P)
Falošní začiatočníci A2 (skupina B) utorky 17:10-18:40 (Marija H)
Stredne pokrocili B1.1 stredy 19-20:30 (Marija H)
Pokrocili B2.3 utorky 17:45-19:15 (Marija B)
Mierne pokrocili B2.4 utorky 19:30-21 (Marija B)
Dostatocne pokrocili B1.2 Streda 17:10 - 18:40 (Mateja)
Velmi Pokročilí C1 Stvrtky 19:30-21 (Valentina)

moj email je: maria.hrvatic zavinac internationals.sk




Typy lekcií

Štandardná lekcia

40 € / 55 min

Referencie (23)

+ Pridať referenciu
Ivana H.

Ivana H.

1 odučená lekcia

Maria je výborná učiteľka a odborníčka. Mám skvelý pocit z každej hodiny doučovania. Ďakujem.

Deni V.

Deni V.

Neoverená referencia

Maria je skvelá lektorka má individuálny prístup, vyhovuje mi online výučba, som v kontakte aj s inými ľudmi, nemusím nikam chodiť a učím sa z pohodlia domu :) Určite odporúčam :)

Ľubica B.

Ľubica B.

Neoverená referencia

Doučovanie chorvátčiny online môžem len odporučiť. Netreba nikam chodiť, len si zapnúť PC, dať si obľúbený čajík alebo vínko a baviť sa. Vždy je to pre mňa relax, učenie ma baví a s Marijou to ide veľmi rýchlo a ľahko.

Lenka K.

Lenka K.

Neoverená referencia

Mária je vynikajúca učiteľka, ktorá Vás na lekciach rozosmeje, má obrovskú trpezlivosť a vždy úsmev na perách. Cítim veľké zlepšenie po pár mesiacoch, Chorvátom dokážem oveľa lepšie porozumieť. Obrovská výhoda je, že Mária je rodená Chorvátka a vie, ako žiakov upútať a ako ich viesť :) Vrelo doporučujem! Hvala ti puno Maria ♥

Iveta L.

Iveta L.

Neoverená referencia

Lekcie Hrvatskog jezika s Mariou beriem ako oddych :-) Maria vie počas hodín vytvoriť výbornú, odľahčenú atmosféru, v ktorej sa výborne "nasávajú" jazykové zručnosti. Tým, že je rodená hovoriaca, nestane sa, že by sme na hodine hovorili Slovensky. Počas výučby využíva rôzne materiály rovnako ako aj pôvodné texty a videá, čo je výrazný motivačný faktor. Jej Skype hodiny nie sú o nič menej zaujímavé a poučné ako face to face lekcie. Pokiaľ hľadáte učiteľa, s ktorým sa nebudete nudiť, Maria je tá pravá. C1 za rok? Iba s Mariou :-)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Maria H.

Chorvátsky jazyk

Dobrý deň vie niekto preložiť tento text z Chorváčtiny do Slovenčiny. Ďakujem budem Vám veľmi vďačná. SLOBODNA korak naprijed, nazad dva to me baš ne zanima poslije pada opet pad pogledaj gdje smo sad ako kažem odlazim bi' ću kriva, živim s tim ako kažem ostajem na tvoj rat pristajem od danas…