Adriana -.

Adriana -.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod
Prijíma študentov

Adriana -.

Prijíma študentov

taliančina, taliansky jazyk a reálie, angličtina, anglicky pre začiatočníkov, slovak for foreigners SKYPE

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

**Môžte ma kontaktovať i priamo na adriana(zavinac)taliancinaonline.sk

Ahoj budúci študent,
chceš konečne začať používať cudzí jazyk naplno? Nebavia ťa zastarané metódy?

Ponúkam ti doučovanie jazyka na všetkých úrovniach, flexibilné hodiny cez Skype počas celého týždňa, je to len na tebe kedy začneš.

Môžte ma kontaktovať i priamo na adriana(zavinac)taliancinaonline.sk. Tvorim svoj vlastny projekt na socialnych sietach Taliancina Online.

Vyučovaniu jazykov sa venujem približne 6 rokov, v jazykových školách a súkromne. Mám skúsenosti s výukou detí aj dospelých. Absolvovala som i pedagogické minimum.

Jazyky sú mojou vášňou a venujem sa im prakticky od začiatku školských lavíc.
Snažím sa mojich študentov podporovať a mentorovať a zároveň využívať všetky moderné vychytávky pre výučbu.

TJ
Vyštudovala som taliansky jazyk na VŠ a určitý čas som žila v Taliansku. Poznám i mnoho z talianskych reálií a zaujímavostí. Naučím ťa variť po taliansky a odporučím skvelé knihy.

AJ
Angličtine sa venujem už 18 rokov a absolvovala som štátnu jazykovú skúšku C1-C2. V dnešnej dobe je angličtina nevyhnutnosť a komunikačný prostriedok, ktorý otvára nové možnosti.

SJ
Lately I've started to teach Slovak for foreigners and it had a great success. Looking forward to new students.

Napíšte mi prosím správu a dohodneme sa na ostatných podrobnostiach. Môžte ma kontaktovať i priamo na adriana(zavinac)taliancinaonline.sk

Teším sa na nových študentov:)
Ďakujem

A presto :)
TaliancinaOnline

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Ivana S.

Ivana S.

Neoverená referencia

S Aďou som bola veľmi spokojná. Pripravovala som sa na certifikát IELTS kvôli univerzite a dosiahla som skvelý výsledok - 7.5! Angličtinu som vedela na celkom dobre úrovni, takže som sa hlavne pripravovala na test ako taký a viac budovala svoju aktívnu slovnú zásobu. Hodiny Aďa prispôsobovala mojím potrebám a dodala mi skvelé materiály na prípravu, tipy ako test písať, načo sa zamerať a upozornila ma na chyby čo robím. Určite odporúčam ďalej či už na učenie angličtiny alebo na prípravu na test. :)

Maria M.

Maria M.

Neoverená referencia

Adrianu je profesionalna a stale vyborne pripravena na kazdu hodiny. Vybera material rozneho druhu, takze sa na hodine nenudi ani moj tinejdzer. Hodiny cez skype funguju vynikajuco. Vrele ju odporucam ako lektorku ;-)

Natalia

Natalia

Neoverená referencia

Adri ma vyučuje cez Skype taliančinu a som nadmieru spokojná. Je veľmi milá, dôkladne vysvetluje učivo aj gramatiku. Časovo sa vie prispôsobiť študentovi, má zodpovedný prístup k hodinám a celkovo sú hodiny naozaj príjemné. Ďakujem 😊

Lenka V.

Lenka V.

Neoverená referencia

I've been studying Italian language with Adriana for several months already and she is one of the best teachers I have ever had. She is very friendly, nice and always prepared. She can explain the grammar in very good and simple way and also she know many interesting staff about Italian language and Italy in general. I can definitely her. Grazie Adriana. :)

Helena B.

Helena B.

Neoverená referencia

Adriana ma z dôvodu časovej úspory vyučuje cez Skype. Vie výborne vysvetliť gramatiku a jej súvislosti, tiež ma vedie k lepšiemu a rýchlejšiemu zapamätaniu si nových slovíčok, viet a gramatiky. Za krátky čas som sa veľmi veľa naučila. Je tiež veľmi ústretová a trpezlivá učiteľka. Odporúčam každému, kto má záujem sa naučiť jazyk rýchlo a kvalitne. Veľké ďakujem, Helena B.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (12)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Adriana -.

ako spravne povedat "uhorkova sezona" po anglicky

Ako poviem po anglicky vyraz "momentalne je uhorková sezóna" nedarí sa?

Adriana -.

Angličtina

Skontroluje mi to niekto. DAKUJEM

Adriana -.

Syntax

Jedným zo závažných problémov ľudstva je globálne otepľovanie. ............ Aké je správne určenie všetkých vetných členov z tejto vety? Ďakujem.

Adriana -.

vetne členy

VČ vo vete: Vošla pani učiteľka.

Adriana -.

Precvičovanie angličtiny

Prosím, vedel by mi niekto odporučiť aplikáciu na precvičovanie si angličtiny pre pokročilých? Plus, nejaké učebnice, ktorá obsahuje čisto iba gramatické cvičenie? Vopred ďakujem za rady.