Július K.

RNDr. Július K.

Odpovedá v priemere do 16 hodín.
16 hod
Prijíma študentov

Július K.

Prijíma študentov

Kvalitné doučovanie Matematika, Štatistika a Excel od základnej až po vysokú školu.

  • Doučuje aj online
  • Od  11 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 11 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Som dôsledný, presný a mám vynikajúce výsledky. Mám s doučovaním dlhoročné skúsenosti a prax. Z matematiky mám doktorát. Mám 60 rokov. Neučím mechanicky, ale skôr navádzam logikou. A uprednostňujem dlhodobé a pravidelné doučovanie. Jedna vec je ovládať a iná vec je naozaj naučiť. Preto sa veľa pýtam a overujem si, či žiak učivo naozaj zvláda. Samozrejme v prípade potreby komunikujem aj pomocou mailov a skype. Doučil som napríklad teraz cez prázdniny žiaka z priemyslovky, čo mal reparát, nakoniec dostal dvojku lebo im bolo už trápne, dať mu jednotku.

Pokiaľ máte záujem o osobné doučovanie uprednostňujem Skype, tak je to možné doučujem v Nitre na Zobore u mňa alebo prídem aj do mesta Nitra a okolia ale potom je príplatok za stratu času a dopravu. Pravidelne učím žiakov, ktorý sú aj v zahraničí.

Cena:12 EUR /hod Základná škola
14 EUR/hod Stredná škola
16 EUR/hod Vysoká škola


Skype hodiny sa platia vždy prevodom na účet.
Doučovanie sa platí po odučene hodine.
Doučujem vo všedných dňoch od 10 do 20:00 a po dohovore sa dá aj cez víkend, ale tam je príplatok 2 EUR za hodinu. Termín je vhodné dohovoriť si dopredu (čo neznamená, že nemám čas aj dnes, ale nie je to isté).

Najlepší spôsob jak si dohovoriť doučovanie je cez email, v ktorom mi napíšete kto ste, čo potrebujete doučiť, kedy to potrebujete a uvediete svoje telefónne číslo. Já Vám zavolám alebo vy mne a dohovoríme si podrobnosti.

Pôsobil som aj v Anglicku, kde som bol 3 roky pomerne nedávno. Z Angličtiny viem doučiť základy a konverzáciu ale aprobáciu na ňu nemám ale ovládam ju pomerne dobre aj gramatiku.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

11 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Viktoria G.

Viktoria G.

Neoverená referencia

Veeeelmi dobry doučovatel..Syn si ho chválil nad mieru.Aj ked započet syn nezvladol.ale pan Julius ho na ten kratky cas naucil maximum. Som nesmierne spokojna ze sme mali moznost spolupracovat. Tesim sa na dalšiu spoluprácu.

Martin K.

Martin K.

Neoverená referencia

Výborné stretnutie, vyriešená vec

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Július K.

štatistitika

Pri hygienickej kontrole v 2000 zariadeniach spoločného stravovania boli nedostatky zistené v 300 zariadeniach. Aká je pravdepodobnosť, že pri kontrole 10 zariadení budú zistené nedostatky v najviac 3 zariadeniach?

Július K.

Domáca úloha z matematiky

Viete mi pomôcť s úlohou č.21?