Denis B.

Denis B.

Odpovedá do 33 hodín, na 80% správ
80% 33 hod
Prijíma študentov

Denis B.

Prijíma študentov

Pripravujem na talentové skúšky. Učím klasickú kresbu rôznymi grafickými materiálmi, maľbu. Ponúkam kurzy akademickéj kresby, akvarelu, plastickej anatómie.

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Profesionálny grafik a umelec. Vyštudoval som strednú umelecko-priemyselnú školu v Charkove (1987 – 1991), odbor dekoračný dizajnér a ilustrátor knihy. Od roku 1992 po rok 1997 som študoval na Charkovskej akadémii dizajnu a výtvarných umení, odbor grafický dizajn. Tam som takiež absolvoval postgraduálne doktorandské štúdium (2000 – 2004) a obhájil som dizertačnú prácu. Mám vedeckú hodnosť Kandidáta umeleckých vied, odbor – dizajn (PhD). Mám veľkú prax v kreslení /portrét, krajina, zátišie.../.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Adam L.

Adam L.

Neoverená referencia

Skvely doucovatel. V priebehu par online lekcii ma naucil rozmyslat v priestore a nasledne ho preniest na papier. Jeho dlhorocna prax je citelna a atmosfera pri lekciach prijemna. Uspesne ma pripravil na prijimacky na architekturu za kratky cas a bezkonkurencnu cenu.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Adam. Prajem veľa úspechov.

Katarína B.

Katarína B.

Neoverená referencia

Ešte som sa systematicky nevzdelávala v kresbe. Pán Borodayev je výborný učiteľ, inšpiratívny umelec. Dal mi vedomosti, o kt. som nemala páru (analýzy kresleného, chápania tónu, tieňov svetla a techniky, kontraste...), o tom, ako umelci pracujú, čo sa kedy, kde, prečo používa/používalo - to nikde nenájdem napísané. Bezpochyby je v tom, čo učí, ako ryba vo vode. Pol roka mi trpezlivo a ochotne vysvetľoval čo bolo treba, aj dookola, rôznymi spôsobmi. Motivoval ma k napredovaniu, ak mi to nešlo. Zlepšila som sa omnoho viac ako som sama očakávala. Tohto pána umelca a jeho hodiny odporúčam každému, kto chce na sebe pracovať. Denis, úprimne ďakujem.

Kika11900

Kika11900

Neoverená referencia

Pánovi Denisovi ďakujeme za výbornú prípravu na talentovky na strednú umeleckú školu. Keďže dcéra pred skúškami nemala možnosť navštevovať priamo hodiny s učiteľom, vyskúšali sme doučovanie online formou – cez skype. Nikdy predtým by sme neverili, že aj prostredníctvom internetu možno takto výborne usmerniť študenta a pomôcť mu za krátky čas zlepšiť techniku kresby a maľby. Pán Denis je neuveriteľne rozhľadený, ale aj nápomocný a empatický a má veľké didaktické skúsenosti. Vrelo odporúčame! Rodičia Kristíny Š.

Silvia D.

Silvia D.

Neoverená referencia

Denis je skvelý doučovateľ. Má výborný prístup k deťom, môj syn sa pod jeho vedením veľmi zlešil v kresbe. Bavilo ho na hodiny chodiť, na každú jednu sa veľmi tešil. Dokonca svojím nadšením “nakazil” aj svojho mladšieho brata a nakoniec na kreslenie k Denisovi chodili obaja. Som veľmi rada, že sme našli takého doučovateľa ako je Denis. Chlapci sa uz teraz tešia na to, keď k nemu zasa v decembri pôjdu na hodiny kreslenia. Ďakujeme a vrelo odporúčame ďalej.

Viera K.

Viera K.

Neoverená referencia

Velmi profesionalny, ludsky a zodpovedny pristup.Doucoval moju 10 rocnu dceru Akvarely cez leto.Boli sme velmi spokojne a urcite ho odporucam kazdemu !

Fotky a certifikáty