Lucia E.

Lucia E.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov

Lucia E.

Prijíma študentov

Angličtina alebo právo? Alebo oboje?

  • 2 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

ANGLIČTINA
Doučujem angličtinu všetky kategórie - začiatočníkov, pokročilých aj advanced. Je pre mňa dôležité, aby sme jazyk rozvíjali na všetkých úrovniach (teda určite sa nestane, že by sme robili celú hodinu len nudné gramatické cvičenia) ale chcem odlíšiť moje hodiny od tých klasických školských. Mojim cieľom je, aby študenti, ktorých učím, vedeli angličtinu používať v bežných situáciách jednoducho, zrozumiteľne a hlavne správne. Ku každému gramatickému javu sa snažím nájsť nejaký jednoduchý príklad zo života, čím si študenti ľahko zapamätajú dané použitie. Využívam moderné učebnice a materiály, ktoré má každý študent v cene hodiny a samozrejmosťou je konzultácia napr. domácej úlohy aj pomimo doučovania.

Perfektná znalosť angličtiny:
Cambridge CAE certificate - C1
Všeobecná štátna jazyková skúška - C1/C2

PRÁVO
Ako vyštudovaná právnička ponúkam systematickú prípravu na prijímačky na právnické fakulty (najmä na Trnavskú univerzitu), prípadne vysvetlenie určitej problematiky pri príprave na skúšky a štátnice z akéhokoľvek povinného predmetu na právnických fakultách ale aj pomoc pri písaní vašich bakalárskych či diplomových prác, konzultáciu obhajoby práce, pomoc s prípadovými štúdiami a podobne.

Skúšky namiesto študentov nevypracúvam!

O MNE
Absolvovala som štúdium na anglickom bilingválnom gymnáziu v Košiciach a následne som sa začala venovať výučbe angličtiny, ktorá trvá už 7 rokov. Úspešne som ukončila štúdium práva na Právnickej fakulte Trnavskej univerzity, kedy som počas štúdia absolvovala študijný pobyt na Právnickej fakulte na Tilburg University v Holandsku a následne som pokračovala v ďalšom štúdiu právnickej angličtiny. V súčasnosti pracujem na rigoróznej skúške. V profesnej oblasti som sa právu venovala najprv v súkromnej sfére, neskôr v justícii.

Budem sa na vás tešiť!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Viktoria M.

Viktoria M.

Neoverená referencia

Lucka je veľmi milá, ochotná a dá sa na ňu spoľahnúť. Vďaka nej som sa za veľmi krátku dobu naučila všetko podstatné čo som potrebovala. Konečne som mala pocit, že angličtine chápem. Vysvetlí učivo veľmi stručne a jednoducho. Odporúčam všetkými desiatimi a som veľmi rada, že som si práve Lucku vybrala a môžem povedať, že to bolo najlepšej rozhodnutie. :)

Nora S.

Nora S.

Neoverená referencia

Lucka je velmi ochotna a mila, pomohla mi s pripravou na obhajobu a som rada, ze aj ked to bolo na poslednu chvilu, nasla si na mna cas :)

Simona K.

Simona K.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť ! Doručovateľka bola zrozumiteľná , nápomocná , a hlavne vedela o tom čo doučuje!:) (Držím jej palce nech to robí naďalej )

Iveta K.

Iveta K.

Neoverená referencia

Bola som vždy večná začiatočnícka angličtiny, bez prirodzeného talentu na jazyky. Myslela som si, že sa nikdy neposuniem. Hľadala som učiteľku, pri ktorej by som nemala pocit, že som ako v škole na vyučovaní a stresovala sa pred každou hodinou a chcela som, aby bola trpezlivá a vysvetlovala mi učivo dovtedy, kým to nepochopim, či nebudem vedieť. Nemohla som si vybrať lepšie ako Lucku. Hodiny sú zaujímavé, preberame rôznorodé témy, gramatiku som konečne pochopila a vryla do pamäte po 25 rokoch, trpezlivosť, ľudskosť a milý pristup sprevádzajú naše hodiny. A čo je pre mňa najdôležitejšie, na každú hodinu sa teším a aj bez talentu sa po necelom roku rozprávame na hodine plynule po anglicky a konečne viem aj rozprávať aj rozumiem. Veľmi som sa posunula. Som naozaj vďačná za tuto skvelú učiteľku a určite doporučujem.

Jana

Jana

Neoverená referencia

Lucka sa venuje mojim dvom deťom, ktoré navštevujú 8. ročník ZŠ. Je veľmi milá, priateľská a ústretová. Tempo a rozsah výučby vie plne prispôsobiť úrovni dieťaťa. Deti sa na hodiny tešia. S Luckou budete vrámci výučby anglického jazyka iste v dobrých rukách :).

Fotky a certifikáty