Zuzana K.

Zuzana K.

Odpovedá do 17 hodín, na 20% správ
20% 17 hod

Zuzana K.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Chýba Vám odvaha rozprávať v cudzom jazyku? Chceli by ste si oprášiť slovnú zásobu a dozvedieť sa niečo nové, prípadne povýšiť svoje vedomosti na vyšší level? Volám sa Zuzana, som vyštudovaná tlmočníčka/prekladateľka a ponúkam profesionálnu výčbu anglického, talianskeho a slovenského jazyka pre všetky vekové kategórie.

Výučbe jazykov sa venujem niekoľko rokov a som držiteľkou celosvetovo uznávaných certifikátov z anglického jazyka FCE, CAE.
Ponúkam doučovanie angličtiny v uvoľnenej atmosfére pre všetky vekové kategórie, kurzy pre skupiny, konverzácie z jazyka a business english.
Pre každého študenta pripravujem individuálny študijný plán podľa aktuálnych potrieb.

Rovnako sa venujem výučbe slovenského jazyka pre cudzincov a talianskeho jazyka pre začiatočníkov.
Verím, že jazyk je spôsob ako sa spoznávať nových ľudí a vychutnávať si život, preto by aj jeho výučba mala byť bez stresu a hlavne s úsmevom. Teším sa na spoločné hodiny :)

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Nikoleta L.

Nikoleta L.

Neoverená referencia

Zuzka je jednoducho super :) perfektné hodiny, skvelá angličtina, hodiny s ňou boli pre mňa relax. Nebol problém sa dohodnúť, vo všetkom vyšla v ústrety. Vrelo odporúčam !

Peter H.

Peter H.

Neoverená referencia

Skvelá lektorka, ústretový prístup, výborné znalosti ANG a príjemná komunikácia. Odporúčam!

Katarina M.

Katarina M.

Neoverená referencia

Zuzka je typ učiteľky, kt.si každý žiak môže len želať. :) Stretavame sa už viac ako 2 roky a vďaka nej sa úroveň mojej Angličtiny posunula z A0 / A1 na B2. Je trpezlivá a ochotná vysvetliť tak, aby aj to najnáročnejšie učivo znelo jednoducho. Vážim si jej kreativitu, prípravu materiálov (gramatika + témy na rozhovor) snahu dať žiakovi vždy niečo viac. Zuzka prepája teoriu s praxou a delí sa o jej skúsenosti a tipy ako sa napr.ľahšie naučiť slovíčka. Je veľmi ústretová a preto je moja spokojnosť na 100%. :)