Martina K. Overená identita

Martina K.

Odpovedá do 20 hodín, na 100% správ
100% 20 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Martina K.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Nemčina a angličtina so skúsenosťami zo zahraničia

  • 5/5 (hodnotilo 27 študentov)
  • 303 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  26 €/hod
  • Preferované časy: doobeda
Cena Od 26 €/hod
Preferované časy: doobeda
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Germanistiku a anglistiku som študovala na Universität Leipzig a na FiF Univerzity Komenského. Mám univerzitný diplom z jazykovedného aj pedagogického odboru.

Som taktiež úradná prekladateľka pre nemecký jazyk zapísaná v zozname prekladateľov a tlmočníkov ministerstva spravodlivosti.

Z nemčiny mám certifikát UniCert IV na najvyššej možnej úrovni C2, doučujem teda všetky úrovne.
Z angličtiny mám certifikát UniCert III na úrovni C1+, doučujem teda od úrovne od začiatočníkov po pokročillých.

Angličtinu a nemčinu vyučujem už desať rokov. Na Slovensku som vyučovala na gymnáziu a na jazykovej škole. V Nemecku som dva roky učila deti, pre ktoré je nemčina druhým jazykom. Neskôr som vyučovala angličtinu a nemčinu na jazykovej škole v Indonézii a už 5 rokov sa venujem výlučne online výučbe a prekladaniu.

Po nemecky a anglicky rozprávam denne, a to nielen v pracovnom, ale aj v súkromnom živote s rodenými hovoriacimi. Žijem striedavo v Nemecku, Indonézii a na Slovensku vo viacjazyčnom prostredí, s angličitnou a nemčinou som teda v živom kontakte .

Hodiny vediem v uvoľnenej atmosfére, so všetkými žiačkami a žiakmi mám priateľský vzťah a konverzujeme na rôzne témy. Dynamiku vyučovania určujú predovšetkým potreby a záujmy daného človeka. Knihy, cvičebncie a všetky materiály zabezpečím ja. Na hodinách však nepostupujeme kŕčovito podľa kníh, vyučovanie vediem konverzačne a dôraz kladiem na slovnú zásobu, ktorú počas hodiny spolu s prekladmi zapisujem. Precvičujeme aj správnu výslovnosť spolu s prízvukom a v prípade záujmu aj slang a neformálny jazyk.

Okrem svojich pracovných jazykov angličtiny a nemčiny plynulo rozprávam po indonézsky a po sundsky. Na hodinách sa s Vami rada podelím o tipy na efektívne učenie sa jazykov, ako si najľahšie dlhodobo zapamätáte slovíčka, ako sa naučiť rýchlo prepínať medzi jazykmi a nemiešať si ich. Jazyky sú moja práca aj záľuba, venujem sa im celý život, rada Vám odporúčim vhodnú techniku, programy či aplikácie, s ktorými bude postup oveľa rýchlejší.

Hodiny môžem aj fakturovať.

Pred plánovaním hodiny cez Doučma kalendár ma prosím kontaktujte.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, budem sa tešiť :)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

26 € / 60 min

Referencie (46)

+ Pridať referenciu
Michaela S.

Michaela S.

1 odučená lekcia

Maťkine hodiny angličtiny navštevujem už viac ako polroka. Oceňujem, že je vždy na hodiny pripravená. Hodiny prebiehajú v priateľskej atmosfére cez konverzáciu a učenie sa nových vecí. Páči sa mi,že po každej hodine mám zoznam slovíčok, ktoré mi boli neznáme na hodine. S Maťkou som veľmi spokojná a ak hľadáte niekoho s kým sa chcete angličtinu naučiť, rozhodne ju odporúčam :)

Natália P.

Natália P.

1 odučená lekcia

Martina je veľká profesionálka, ktorá má stále úsmev na tvári, vždy dobre naplánované hodnoty, všetko pripravené a vo všetkom prehľad. Cítim sa s ňou ako s originál Nemkou a hodiny prebiehajú tak, že ani neviem ako a je koniec hodiny. Vážim si veľmi profesionálny prístup, pohodu na hodinách a jej promtnosť. S angličtinou je to veľmi podobne a baví ma jej štýl výučby. Určite najlepšia učiteľka cudzích jazykov, akú som doteraz mala, s veľmi ľudským, pohodovým a profesionálnym prístupom.

Simona P.

Simona P.

1 odučená lekcia

Pre nemčinu som si nemohla vybrať lepšiu doučovateľku. Maťa je veľká profesionálka, hodiny sú uvoľnené a efektívne, vždy sa na ne teším. Oceňujem to, že na hodinách veľa rozprávame a ďakujem Mati za jej trpezlivosť :)). Možem len odporučiť.

Matúš P.

Matúš P.

1 odučená lekcia

Martina je skvelá doučovateľka, má profesionálny prístup. Hodiny s ňou sú bez stresu, uvoľnené, všetko vie podrobne vysvetliť. Je veľmi flexibilná, hodiny si vieme nastaviť tak aby mi popri práci vyhovovali. Vôbec neľutujem že som si ju vybral 🙂 za mňa len veľké odporúčanie.

Martin K.

Martin K.

1 odučená lekcia

Vyskúšal som už viac učiteľov na doucma.sk (angličtina), a môžem povedať, že Martin je jednoznačne najlepší učitel akého som kedy mal. Martina má veľmi profesionálny a priateľský prístup. Dokáže skutočne naučiť a vysvetliť danú látku a prispôsobiť sa potrebám študenta. Vždy má zásobu cvičení a kopec materiálu k preberanej téme. Jednoznačne bez váhania odporúčam.