Barbora T.

Barbora T.

Odpovedá do 6 hodín, na 20% správ
20% 6 hod

Barbora T.

V čase pandémie doučím Vaše deti AJ ( samozrejme aj dospelých)cez Skype/ ZOOM

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

V tomto čase pandémie ostali deti doma a veľa výučby prebieha online. Rodičia často nestíhajú pomáhať svojim deťom s ich učivom, hlavne ak je to predmet ako cudzie jazyky, ktoré neovládajú. Preto ponúkam online konzultácie anglického jazyka Vašim deťom, ktoré majú s učivom problém, nestíhajú, alebo sa doma nudia a vy chcete, aby robili pred počítačom niečo zmysluplné. Vieme sa dohodnúť na 45 min hod., 60 min. alebo 90. min. hodinách podľa potreby. Sama som mamou 3 detí( 5,9 a 13 rokov), ktorým pomáham s angličtinou v tomto období viac ako obvykle, preto si myslím, že viem byť s Vašimi deťmi viac na jednej vlne:) Ponúkam doučovanie angličtiny deťom, ktoré chodia na základnú aj strednú školu.Taktiež pripravujem na maturitu/ prijímacie skúšky na strednú školu.
Cena dohodou podľa dĺžky hodín a frekvencie.
Pár info o mne:
Som lektorkou Aj už vyše 13 rokov, mám skúsenosti s doučovaním detí rôznych vekových kategórií a dospelých. Učím individuálne, v skupine, vo firmách. V minulosti som založila a viedla Jazykovú školu Blue Owl v Stupave. Vyštudovala som tlmočníctvo a prekladateľstvo a som držiteľkou Cambridge certifikátov FCE a CAE.
Mám bohaté skúsenosti aj s výučbou dospelých. Vždy je pre mňa dôležité, prečo sa môj žiak/žiačka chce AJ učiť a na základe toho nastavím hodiny presne na mieru. Veľkú pozornosť venujem konverzácii, ku ktorej vediem študentov už od 1. hodiny.Momentálne kvôli pandémii učím výlučne cez skype.
Učenie je mojou prácou, ale zároveň aj hobby a myslím si, že aj to zo mňa robí dobrú učiteľku:) Teším sa na Vás!!