Radka B.

Radka B.

Odpovedá v priemere do 48 hodín.
48 hod+

Radka B.

Kvalitné doučko z nemčiny :-)

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Som absolventkou bilingválneho štúdia (slovensko-nemeckého) na Obchodnej akadémii v Trnave. Študovala som VŠ v Rakúsku a rada Vás doučím, alebo naučím nemčinu aj cez skype alebo inú platformu, s online typom výučby mám už skúsenosti. :-)

Prvú skúšobnú hodinu ponúkam bezplatne. Teším sa na Vás!

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Dávid C.

Dávid C.

Neoverená referencia

Radka je výborná doučovatelka, stále milá a usmiata, veľmi rada pomôže ak niečo nevieš. Určite odporúčam všetkým.

Martin Č.

Martin Č.

Neoverená referencia

Radka ako doučovateľka nemeckého jazyka je vynikajúca. Potreboval som precvičiť nemeckú konverzáciu, rozšíriť slovnú zásobu, zopakovať určité gramatické javy. S Radkou sme si na začiatku povedali, čo by som potreboval a ako to chceme dosiahnuť. Následne na hodiny chodila vždy pripravená, vymýšľala témy, posielala mi cvičenia. Vždy sa ale nezabudla priebežne opýtať, či nie je niečo, na čo by som sa aktuálne potreboval viac zamerať, a čo by sme zaradili na najbližšiu hodinu. Koncepciu ďalšej hodiny potom prispôsobila podľa toho, na čom sme sa dohodli.

Martin Č.

Martin Č.

Neoverená referencia

Radku ako učiteľku som si na začiatku našiel preto, lebo som potreboval vycestovať do zahraničia. Od začiatku som obdivoval jej prístup a trpezlivosť s akým pristupovala k hodinám. Na hodiny bola vždy pripravená a ak ste typ osoby, ktorá potrebuje k učeniu dokopať, tak jej prístup a celkovú náladu na hodinách si zamilujete a začne vás to baviť. Ako každý začiatočník som mal zo začiatku strach rozprávať ale pri chybách, či už vo výslovnosti alebo v gramatike ma vždy opravila a v jednoduchosti vysvetlila ako to v reálnom živote chodí. Na doučovania chodím už druhý rok, takže vrelo odporúčam. :)

Radka F.

Radka F.

Neoverená referencia

Radka je veľmi milá, hodiny s ňou sú príjemné, je vždy perfektne pripravená a zároveň ochotná sa prispôsobiť želaniam študenta. Odporúčam všetkými desiatimi a ďakujem :)

Elena P.

Elena P.

Neoverená referencia

Šikovná, príjemná lektorka, ktorá nie len učí, ale aj motivuje. ĎAKUJEM.