Filip L.

Filip L.

Filip L.

Poľština s rodeným Poliakom

Popis

Som Poliak, od 2019 žijem v Bratislave s mojou priateľkou, ktorá je Slovenka. Vďaka nej som sa naučil hovoriť plynule po slovensky. Okrem toho ovládam dobre angličtinu, k čomu mi pomohlo štúdium v medzinárodnej škole v Kodani, v Dánsku. Jazyky sú mojou vášňou, ktorú chcem využiť aj, aby som vám pomohol. Ponúkam doučovanie a konverzácie poľštiny i angličtiny.

Jestem Polakiem, od 2019 roku żyję w Bratysławie razem z moją dziewczyną, która jest Słowaczką. Dzięki niej nauczyłem się mówić płynnie po słowacku. Oprócz tego znam dobrze angielski, w czym pomogły mi studia w międzynarodowej szkole w Kopenhadze, w Danii. Języki to moja pasja, którą chcę wykorzystać do pomocy wam. Oferuję korepetycje z języka polskiego i angielskiego.

I am Polish, I have been living in Bratislava since 2019 together with my girlfriend, who is Slovak. Thanks to her, I learned how to speak Slovak fluently. Apart from that, I know English on the advanced level, what I have achieved through studying in an international school in Copenhagen, Denmark. Languages are my passion which I want to use to help you. I offer tutoring in Polish and English.