Miroslav H.

Miroslav H.

Odpovedá v priemere do 44 hodín.
44 hod

Miroslav H.

Doučovanie matematiky, fyziky a informatiky osobne alebo cez skype

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Dobrý deň, som absolventom vysokej školy technického zamerania, ktorý sa počas štúdia zúčastnil a úspešne umiestnil vo viacerých matematických a fyzikálnych súťažiach. Mám bohaté skúseností s doučovaním rôzneho stupňa - ZŠ, SOŠ, gymnázium, VŠ. Pripravím Vás na koncoročné písomky, maturity, reparáty, prijímačky, pracovný pohovor. Cena hodiny je 10 EUR/60 min. Doučovanie je možné uskutočniť aj prostredníctvom videohovorov - skype. V prípade záujmu alebo pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0.9.0.2.2.1.0.5.5.7., v ktorýkoľvek pracovný deň (pondelok až piatok) po 16:00 hodine. SPRÁVY SI TU CHODÍM KONTROLOVAŤ LEN SPORADICKY, PRETO TREBA RADŠEJ ZAVOLAŤ.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Miroslav H.

Miroslav H.

Neoverená referencia

Ďakujem za super prístup a trpezlivosť pri doučovaní mojej dcéry. Pán doučovateľ bol vždy ochotný sa časovo prispôsobiť a dostaviť sa, keď dcéra potrebovala dobrať nedostatky z matiky aj fyziky.

Kristína H.

Kristína H.

Neoverená referencia

Pána Miroslava sme našli, keď môj syn mal zdravotné problémy, kvôli ktorým dlhodobejšie nemohol chodiť do školy. Po istom čase začal pociťovať medzery v učive a tak sme začali hľadať doučovanie z matematiky. Pána Miroslava môžem len doporučiť! Veľmi rýchlo spolu dobrali zameškané učivo, dokonca po návrate do školy niektoré veci chápal lepšie než jeho spolužiaci. Ako veľké plus bolo, že dochádzal priamo k nám domov.

Viktor Š.

Viktor Š.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojný. Moje výsledky sa zlepšili o dosť vďaka dobrému vysvetľovaniu. Kto má problémy s matematikou tak jednoznačne doporučujem.

Marian M.

Marian M.

Neoverená referencia

Môžem len doporučiť! Pán Miroslav nám pripravil syna na preskúšanie z matematiky,boli sme veľmi spokojný s prístupom aj spôsobom výučby.Týmto sa chceme ešte raz poďakovať!