Monika M.

Monika M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Monika M.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

*Café con aromas de español*

  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hola chicos!👋🏼
Kto sa chce začať učiť španielčinu alebo sa v nej chce zdokonaliť, je na správnej adrese 😊 Španielčina je mojou vášňou telom i dušou a toto nadšenie rada rozdávam aj iným.
- Môj instagramový profil: cafe.con.aromas.de.espanol

Čo ponúkam?
✅ Online vyučovanie španielskeho jazyka. So svojimi študentami preberám to, čo potrebujú - gramatiku, konverzáciu, prípravu na maturity, reálie,…hodina ušitá na mieru.
✅Len individuálne hodiny, keďže chcem, aby hodiny mali charakter a tempo pre každého osobitne.

Čo mojimi hodinami môžete získať?
✅Efektívnú a priateľskú spoluprácu
✅Výhodou je, že materiály, ktoré používam sú vlastné a vždy prispôsobené požiadavkám študenta, preto sa k vašim jazykovým cieľom približujeme čo najrýchlejšie
✅Hodiny španielčiny sa okrem samotnej výučby vždy snažím obohatiť o veľa zaujímavých doplnkových informácii, geografických údajov, či vlastných zažitých skúseností
✅Učenie je obohatené o texty, obrázky, videá,… všetko, čo vám samotné učenie uľahčí, takže nie je AŽ tak potrebné venovať sa jazyku mimo hodín.

A kto som vlastne Ja?🙋🏼‍♀️
Volám sa Monika, mám 31 rokov a pochádzam z Bojníc. Moja španielska dráha sa začala v útlom veku a už vtedy som vedela, kam sa chcem v živote uberať.
Počas vysokej školy som začala pracovať ako au pair v Andalúzií, ktorú som si zamilovala na prvý pohľad. S mojou “druhou” španielskou rodinou sme v kontakte doteraz a zvykneme sa aspoň raz/dvakrát do roka navštiviť.
Po čase som začala navštevovať aj Katalánsko, kde som pracovala ako animátorka v hoteloch.
Po ukončení vysokej školy v roku 2016, kdeď som vyštudovala učiteľstvo španielskeho jazyka so štátnou skúškou, som začala pracovať v slovenskej firme ako tlmočníčka pre mexických klientov.
Mexiko sa stalo mojou ďalšou srdcovou záležitosťou a po tejto práci som tam istý čas aj žila.
Aktuálne sa naplno venujem učeniu španielčiny a príležitostne navštevujem Španielsko alebo Latinskú Ameriku.
Milujem španielčinu a nesmierne ma baví jej učenie.

Ak vás zaujal môj profil a chcete vyskúšať výučbu so mnou, neváhajte ma kontaktovať🤗

Cena - individuálna hodina online (50min) - 20€

V prípade potreby, je možné vystaviť aj faktúru na firmu.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Úvodná konzultácia, počas ktorej by som rada zistila Vaše skúsenosti s jazykom, jazykovú úroveň, Vaše potreby a cieľe, ktoré by ste chceli hodinami dosiahnuť. Okrem toho som pripravená poskytnúť bližšie informácie v súvislosti s mojimi hodinami španielčiny a zodpovedať všetky Vaše prípadné otázky a zároveň sa dohodnúť na ďalšom postupe🙂

Zadarmo / 20 min
Individuálna lekcia

Individuálna lekcia ušitá na mieru presne podľa Vašich potrieb. Či už ide o doučenie mimo školských hodín, učenie sa od základov, alebo zdokonalenie už nadobudnutých vedomostí.

20 € / 50 min
Lekcie pre dvojice

Máte priateľa, spolužiaka, rodinu - kohokoľvek, kto by sa chcel začať učiť s Vami? Nie je problém. :) Ponúkam lekcie aj pre dvojice, pričom cena takéhoto typu kurzu je nižšia v porovnaní s individuálnou hodinou. Jedinou podmienkou je rovnaká, prípadne veľmi podobná úroveň oboch študentov.

17 € / 50 min

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Miroslava V.

Miroslava V.

Neoverená referencia

Hodiny španielskeho jazyka sú vďaka Monike veľmi zaujímavé. Po niekoľkých mesiacoch spoločných hodín cítim posun a motiváciu ďalej pokračovať v štúdiu tohto jazyka. Okrem toho že je naozaj skvelá učiteľka, je veľmi príjemný, milý človek s ktorým sa dá na všetkom zasmiať. Naše hodiny sú pre mňa vždy obohacujúce a teším sa na ne.

René N.

René N.

Neoverená referencia

Ako úplný začiatočník som si nemohol vybrať na štúdium španielčiny lepšie. Ako veľké pozitívum hodnotím celkový prístup Moniky, odbornosť a profesionálne odpovede na všetky moje otázky ohľadne španielskeho jazyka, podkladové materiály zasielané v predstihu a prispôsobené môjmu študentskému progresu. Veľmi oceňujem ochotu Moniky prispôsobiť termíny vyučovacích hodín môjmu pracovnému kalendáru, s možnosťou prezenčnej či distančnej výučby. Vrelo odporúčam, za mňa 10/10.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne ;)

Alena M.

Alena M.

Neoverená referencia

Hodiny s Monikou sú zábavné , rýchlo ubehnú a čo je najdôležitejšie človek odchádza z hodiny plný nových vedomostí. Vyhovuje mi že vždy si všetko zopakujeme a nové veci precvičíme na cvičeniach . Páči sa mi osobný prístup , komunikácia a taktiež aj Monikin prístup ( vždy sa opýta či mi je všetko jasné , či mi netreba niečo vysvetliť a či mi vyhovuje spôsob vyučovania a prispôsobuje úroveň hodín podľa mojich potrieb ) :) môžem len odporučiť :).

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Ajka :)

Elena P.

Elena P.

Neoverená referencia

Aj ja pridávam skvelú referenciu k doučovaniu španielčiny. Napriek mojej veľkej zaneprázdnenosti mi Monika nastavuje lekcie podľa úrovne, ako som bola schopná sa na hodinu pripraviť. Takže to nevzdávam a pokračujem práve kôli jej prístupu ďalej. Ďakujem, s úctou, Elena Petrus.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krasne 🙌🏻 To ma veľmi teší

Lenka B.

Lenka B.

Neoverená referencia

Monika už skoro rok učí slovenčinu môjho manžela z Chile. Hodiny s Monikou má rád. Vraví, že Monika je výborná učiteľka a výborne ovláda španielčinu. Vždy sa stará o to, aby sa jej žiaci naozaj jazyk naučili. Tiež je flexibilná v tom, čo žiak chce a potrebuje a prispôsobí sa aj časovo, keďže máme časový rozdiel a ešte k tomu nemáme stálu pracovnú dobu.