Michaela Š.

Michaela Š.

Odpovedá do 6 hodín, na 30% správ
30% 6 hod

Michaela Š.

🔝Doučovanie v oblasti marketingu a médií 🎓

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Mám 33 rokov a som absolventkou doktorandského štúdia na fakulte masmédií v odbore Masmediálna a marketingová komunikácia. Dva roky pred masmediálnymi štúdiami somštudovala na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Všetkú pozornosť som počas tohto obdobia upriamila na francúzsky, anglický jazyk a literatúru. Stredoškolské vzdelanie som ukončila na Gymnáziu Metodova v Bratislave.

Spočiatku som verila, že práca v médiách ma bude obohacovať tak, ako štúdium na univerzite. Preto som sa rozhodla pre prácu v Rádiu Expres ako asistentka dopravného servisu, kde som strávila krásne tri roky. Život však prináša mnohé nové príležitosti a s nimi aj nové skúsenosti. Počas štúdia som pracovala aj na oddelení marketingu na vysokej škole. Od roku 2017 som externe uplatňovala lektorské zručnosti v predmetoch štylistika a reklamná tvorba na strednej odbornej škole v Bratislave. V súčasnosti pôsobím ako interný pedagóg na strednej odbornej škole so zameraním na médiá a marketing, kde vyučujem predmety reklamná tvorba v elektronických médiách, štylistika, online médiá, rozhlasová tvorba a sociálnu komunikáciu.

Absolvent vysokej školy môjho odboru má v súčasnosti mnoho možností zamestnať sa v rôznych firmách, v rôznych odvetviach. Ja som prijala rozhodnutie pokračovať v štúdiách a spoznávať mladých ľudí a študentov spoza učiteľského stola.



Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michaela Š.

Husle vibrato

Huslisti mate nejake tipy ako sa naucit vibrato? Uz sa s tym trapim pol roka, ani ucitel mi uz nevie viac pomoct.