Katarína V.

Katarína V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Katarína V.

Prijíma študentov

Efektívne online doučovanie angličtiny prispôsobené požiadavkám

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Vyučovaniu angličtiny sa venujem 7 rokov. Venujem sa hlavne firemnej a všeobecnej výuke pre všetky vekové kategórie. Počas svojej praxe som si vyskúšala rôzne metódy výúčby a dávam prednosť komunikačnej. Vyučujem cez Skype a pracujem s vynikajúcimi materiálmi, ktoré mám ako členka vzdelávacej skupiny k dispozícii, tie potom dopĺňam o vlastné materiály. Pracujem cez rôzne platformy-Skype, Googlemeet, Hangouts, Google class, Microsoft teams a iné. Na všetkom sa dohodneme.
Skúsenosti som získala štúdiom anglického jazyka, ukončenou štátnou skúškou a hlavne vďaka niekoľko ročnej práci sprievodkyni, kedy som spolupracovala s anglicki hovoriacimi klientami z celého sveta. Pracovala som aj v zahraničí a anglický jazyk za ten čas využívam omnoho viac ako slovenský. Pripravila som svojich študentov na maturitu, prezentáciu vo firme, zahraničný pobyt a pod.
Tieto skúsenosti by som rada zdieľala s Vami. Plán výučby by som prispôsobila Vašim požiadavkám a sústredili by sme sa na to podstatné. Tieto požiadavky sa prediskutujú počas prvej lekcie, kedy by som si overila Vašu súčasnú jazykovú úroveň. Následne by sme si stanovili cieľ a spolu by sme sa pustili do spoločnej cesty. Budem Vás motivovať a nebojte sa, určite sa zabavíme!

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Matej K.

Matej K.

Neoverená referencia

Šikovná,veľmi ochotná, vždy pripravená na novú hodinu, konverzácie na rôznu tému, VRELO ODPORÚČAM !!!

Robert Z.

Robert Z.

Neoverená referencia

Super. Veľmi som spokojný. Nikdy sa na hodine nenudím. A pociťujem rýchle napredovanie. Keby sa dalo dať 10 hviezdičiek tak dám.