Alexandra M.

Alexandra M.

Odpovedá do 22 hodín, na 70% správ
70% 22 hod

Alexandra M.

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vyučujem hru na klavíri na ZUŠ v Žiline vyše 20 rokov. Učím deti všetkých vekových kategórií, od 6 rokov. Som absolventkou Konzervatória v Žiline. Vysokoškolský diplom som získala na FiF UK v Bratislave, v odbore Hudobná veda. Absolvovala som štúdium tzv. pedagogického minima a mám štátnice z pedagogiky a psychológie. Neustále sa vzdelávam. Pôsobila som pár rokov ako učiteľka hudobno-teoretických predmetov na Konzervatóriu v Žiline. Hru na klavíri som vyučovala na Tanečnom Konzervatóriu v Bratislave, na ZUŠ v Stupave a momentálne pôsobím na ZUŠ v Žiline .
Ponúkam odbornosť, skúsenosti, priateľský prístup a radosť z tvorivého procesu.
Notový materiál mám k dispozícií.
Veľmi uvítam žiakov a deti, ktoré sa pripravujú na Konzervatórium a môžeme spolu pracovať na vyššej odbornej úrovni. Vedia, že štúdium hudby bude ich vášeň, záujem, láska v budúcnsti. Potrebujú pomôcť, poradiť a vyriešiť, odstrániť technický problém. Pripraviť prípadne na skúšky. Dostať skladbu do konečného štádia v pochopení celku a v prednese, alebo potrebujú ísť viac do hĺbky v technike a prednese.
Teším sa na vás.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Marika J.

Marika J.

Neoverená referencia

V máji už uplynú dva roky, čo moja dcérka chodí s radosťou k Saške na hodiny klavíra. Za tie dva roky sa nestalo ani raz, že by dcérka nemala chuť ísť k nej na hodinu, chodíme každý týždeň. Ak bola chorá, alebo som ja nemohla kvôli práci, bola neskutočne smutná. Oceňujem hlavne jej láskavý prístup k Nelke, vždy z hodiny klavíra príde natešená a doma nám vyhráva, čo nové sa naučila. Dokonca každodenné aspoň 20-minútové hranie doma na klavíri robí s radosťou, pretože to pani učiteľka kázala :-) Moc ďakujem a priala by som všetkým deťom takúto úžasnú pani učiteľku.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za krásne slová Marika. Vašu "moju" bábiku😍 som si už adoptovala aspoň na hodinu týždenne😉. Je skvelá, nadaná, šikovná a tak veľa sa posunula za tie dva roky. Až neuveritelne. To nie je bežné. Som na ňu hrdá.

Gabriela Š.

Gabriela Š.

Neoverená referencia

Ďakujem pani Alexandre za mimoriadne láskavý a trpezlivý prístup k učeniu našej dcérky, síce nadanej ale neposednej. Pani Alexandra má veľký dar prijať dieťa také aké je a hľadať spôsoby výuky také, aby mu vyhovovali. Som jej vďačná za čas, ktorý nám venovala a som veľmi spokojná s tým, čo dcérku naučila.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne pani Gabika za to, čo píšete. Na Alenku spomínam, úžasné dievčatko a som rada, že som mohla byť pri jej klavírnych začiatkoch a že sa jej páčilo a Vy bola spokojná. 💓