Patrik S. Overená identita

Patrik S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Patrik S.

Prijíma študentov

Matika od Patrika (aj fyzika)

  • 5/5 (hodnotilo 11 študentov)
  • 110 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  32 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 32 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Doučovanie ma neskutočne baví, skoro toľko ako mojich študentov! Doucujem matiku a fyziku. Slovensky aj anglicky. Mám odučených cez 7920 hodín. Najradšej pripravujem na maturity a prijímačky. Každému študentovi sa venujem individuálne.

Momentalne mám aj parádne vybavenie na online doucovanie(viď fotky nižšie). Študent ma priamy záber na moj papier, kalkulačku a priklady, ktoré robíme.

Cena 32€ - 44€ / 60 min
Prijímam aj kryptomeny

K poslaniu učiteľa mam veľký rešpekt, a preto ma prosím nežiadajte, aby som za vás písal online skušku, ale veľmi veľmi rád vás danú látku naučím!

Wanna learn some math?
I will show you the path!
A lot of work will be done,
Also you're gonna have fun.

I am always full of energy,
we will have some synergy.
Opposite of geriatric,
Nice to meet you, Patrik.

Tutoring is my thing, my students are eager to adore the lesson a lot! I have over 7920 hours of teaching experience. I graduated from GJH high school in math, physics and informatics. I am left-handed, which makes it huge advantage in teaching right-handed students, but I also like to teach my left-handed fellas. I like to teach for big test and final examinations the most

Currently I am having decent set-up for online tutoring(see the pictures below). Student has direct view on my paper, my calculator and exercises we are doing.

Price 32€ - 44€ / 60 minutes
I also accept cryptocurrencies

I highly respect the teacher job, therefore I am kindly asking you to stop sending me request for taking the online test instead of you. Let me teach you that subject

Typy lekcií

Štandardná lekcia

32 € / 60 min

Referencie (59)

+ Pridať referenciu
Marco S.

Marco S.

27 odučených lekcií

Najlepší doučovateľ, aký môže byť. Aj keď učivu vôbec nerozumiem, tak za 1-2 hodinky mi ho zábavným spôsobom vysvetlí. A technické vybavenie je špičkové.

Benjamin B.

Benjamin B.

8 odučených lekcií

S Patrikom so sa stretol prvý-krát keď som potreboval pomôcť s doučovaním na prijímačky na Holandskú Univerzitu. Pomohol mi pochopiť matematické princípy, ktoré boli vysoko nad úroveň maturity a pritom to vysvetľoval zábavným spôsobom. Môžem povedať, že bez jeho pomoci by som si v Holandsku (ba ani na maturite) neškrtol. Vrelo odporúčam pre hocikoho, kto potrebuje pomoc s matematikou alebo fyzikou na maturitnej a možno troška vyššej úrovni.

Adela J.

Adela J.

7 odučených lekcií

S Patrikom som si prebrala asi 2 roky zameškaného učiva zo stredoškolskej matematiky v priebehu zhruba 6 mesiacov. Doučovania som mávala denne a vždy som sa na ne tešila. Hodiny sú naozaj super, vždy sa snaží časovo prispôsobiť, vysvetluje zábavnou a pútavou formou, veľký srandista:D Máte pocit ako keby vás doučoval váš veľmi múdry kamarát! Vrelo odporúčam, 10 z 10!!!

Jack R.

Jack R.

4 odučené lekcie

I started working with Patrick when preparing for my state exam in Maths. Throughout the year, he spent countless hours where we diligently went through any questions I had and got to know each other. By the end, we weren't just two people behind a computer screen. Our tutoring sessions, even at times when the material was challenging, were always enjoyable. Patrik also catered to my specific needs focusing on areas I needed to go through in more detail. This is why I always f that my best result was in his interest. Coupled with a flexible work schedule and Patrick's never-ending love for Math problems, I found myself achieving the highest grades through the year and in my state exams.

Zuzana T.

Zuzana T.

4 odučené lekcie

Dobrý deň, dcéru pripravoval na A-level skúšky z matematiky, bez neho by ich určite nespravila ! Má neskutočnú trpezlivosť pri vysvetľovaní, odporúčam na 100%! Zuzana

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (9)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Patrik S.

Tlaková sila

Dobrý deň aký je postup a vypocet? : Tehla je položená v 3 variantách.. - Aká bude hodnota tlaku tehly v týchto variantách ak jej základné fyzikálne údaje sú: výška 30 cm, šírka 20 cm, dĺžka 10 cm a jej hmotnosť je 5 kg Aká bude tlaková síla?

Patrik S.

Tlak

Dobrý deň aký je postup a vypocet? : Tehla je položená v 3 variantách.. - Aká bude hodnota tlaku tehly v týchto variantách ak jej základné fyzikálne údaje sú: výška 30 cm, šírka 20 cm, dĺžka 10 cm a jej hmotnosť je 5 kg Aká bude tlaková síla?

Patrik S.

Elektrický odpor

Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť? Alebo aspoň povedať ako to asi počítať. Za každú pomoc Vám budem vďačný. Ďakujem

Patrik S.

Kombinácie

Dobrý deň prajem, mohol by mi niekto prosím pomôcť s touto úlohou? Neviem si s ňou rady. Ďakujem veľmi pekne za pomoc 😇

Patrik S.

Práca

Chlapec tlači bedňu hmotnosti 40kg po vodorovnej podlahe. Na bedňu pôsobí stala trecia sila o veľkosti 80N. Akou veľkou silou vodorovného smeru pôsobí chlapec na bedňu, ak sa hýbe so zrýchlením 0,5m/s2?