Lucia S.

Lucia S.

Odpovedá do 12 hodín, na 40% správ
40% 12 hod
Prijíma študentov

Lucia S.

Prijíma študentov

Budeme kecať po anglicky😉

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

V minulosti som pôsobila v jazykovej škole ako lektorka anglického jazyka. Venujem sa úrovniam začiatočník a mierne pokročilý. Vystudovala som na UCM v Trnave Anglický jazyk a kultúru, Magisterský stupeň.
Niekoľko rokov som žila v zahraničí- USA, Anglicko, Dubaj, Polsko. Absolvovala som stáž v Poľsku kde som zahraničným študentom prednášala o Slovensku v anglickom jazyku.
Venujem sa všeobecnej angličtine, najmä vzdelávaniu dospelých. Na lekciách sa so študentmi venujeme videám,populárnym piesňam a tiež rada používam učebnice. Dbám na to, aby študent počas lekcie konverzoval v čo najvačšej možnej miere.
Úspešne som absolvovala štátnu skúšku z anglického jazyka.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Zachardova

Zachardova

Neoverená referencia

Lucia je velmi sikovaná a empatická doučovateľka. Flexibilne sa prisposobuje mojim potrebám - vedomsotným aj casovým.odposucam pre vsetkých.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia S.

Will/Going to

Dobrý večer, chcela by som vás poprosiť, či by mi niekto mohol skontrolovať úlohu z anglického jazyka pretože to nemám od učiteľky vôbec vysvetlené a potrebovala by som vedieť či je to dobre a ak nie tak čo mám zle pretože z toho píšeme písomku a neviem to rozoznať. Ďakujem veľmi pekne!