Veronika B.

Veronika B.

Odpovedá do 13 hodín, na 30% správ
30% 13 hod

Veronika B.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Študovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo na Univerzite Komenského - Anglický/Portugalský jazyk. Mám prax z vyučovania na jazykovej škole A.school a pravidelne chodievam do Veľkej Británie, kde mám časť rodiny aj veľa kamarátov. Takisto som bola sprievodkyňou pre zahraničné skupiny. Angličtina mi je jednoducho nesmierne blízka a rada sa o ňu podelím.

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Martin K.

Martin K.

Neoverená referencia

Velmi mila a trpezliva. A vdaka nej som spravil testy. Vrelo odporucam

Katka K.

Katka K.

Neoverená referencia

Ku Veronike chodím na angličtinu už takmer rok a som maximálne spokojná. Je skvelá, má so mnou trpezlivosť a človek si ju rýchlo obľubi. Vždy je na hodinu pripravená, učivo je zrozumiteľné a systematické, v mojom prípade sa teória strieda s konverzáciami a cítim pri nej pokroky. Vie pracovať so študentmi a vidno, že ju to celé baví. Na hodiny s ňou sa vždy teším a odporúčam ju všetkým, ktorí hľadajú ;)

Ivan V.

Ivan V.

Neoverená referencia

Veľmi dobra učiteľka. Chodím k nej už skoro jeden celý rok a som veľmi spokojný s jej prístupom ku každej danej tematike. Je veľmi ústretová a prispôsobivá.

Katarína B.

Katarína B.

Neoverená referencia

Veronika je veľmi zlatá a dobrá doučovateľka. Má veľa skúseností a dobrú prax. Je veľmi trpezlivá a vie ako nato. Pomohla mi s anglickými časmi a konveráciou. Odporúčam všetkým =)

Anna B.

Anna B.

Neoverená referencia

Super doučovatelka :) mna osobne pripravovala na maturitu z angličtiny, preberali sme gramatiku a maturitné témy. Má trpezlivosť, ked niečomu nerozumiete, zopakuje a vysvetli aj viackrát :)