Oxana K.

Oxana K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Oxana K.

Prijíma študentov

Rodena hovoriaca ruštiny. Profesionalna lektorka s 11 ročnymi skusenosťami vo vyučbe

Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam kvalitnú výučbu RJ s NOSITELKOU JAZYKA. Som pôvodom z Ruska a ruština je môj materinsky jazyk. MÁM 11 ROCNU PRAX S VYUČOVANIM VO VEĽKÝCH FIRMACH AJ SÚKROMNE. Vysokoškolské vzdelanie v odbore-TLMOCNÍCTVO/PREKLADATEĽSTVO odbor RJ a kultúra. Učim začiatočnikov aj veľmi pokročilych. Ponúkam aj odbornú ruštinu a konverzačné hodiny. Vyučujem v KARLOVEJ VSI.
Hodiny sa nesú v priateľskej atmosfére. Rada využívam rôzne kreatívne metódy na zlepšenie vašej slovnej zásoby- hry, video, texty. :-) Tešim sa na vas.
REAGUJEM LEN NA OSOBNE SPRAVY.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (13)

+ Pridať referenciu
Samuel B.

Samuel B.

Neoverená referencia

Zdravim vás. Momentalne som uspešnym maturantom z ruštiny na úrovni C1 a to len vďaka Oxane. Jej pristup k študentovi sa len tak nevidí, vytvára veľmi pohodlnú a priateľskú atmosféru. Sám sa nemám na čo sťažovať. Jej komunikačné schopnosti v ruštine sú perfektné.To isté platí aj v slovenčine. Skrátka super doučovateľka .

Marek H.

Marek H.

Neoverená referencia

Ja som rodeny Slovak ale vyrastal som v Kanade a viem Slovensky velmi dobre len pravopis mam horsi. Nikdy som nestretol ucitelku ktora ma materinsky jazyk Rusky a vie lepsie po Slovensky ako Slovaci (aj s prizvukom - cez telefon som myslel ze je Slovenka). Ma dlhe roky skusenosti s ucenim a velmi je trpezliva so mnou. Je vzdy pripravena na hodiny a citim ze som sa vyrazne posul s Rustinou. Mozem fakt len velmi dobre veci hovorit o Oxane :)

Richard V.

Richard V.

Neoverená referencia

Ahojte! Určite odporúčam doučovania s Oxanou nakoľko chodím na individuálne hodiny dva krat do týždňa a nemozem sa na nic sťažovať. S ruštinou som začínal minuly rok a doučovania mi velmi pomohli. Hodina prebieha vo výbornej atmosfére a vždy sa naučím vela nového. Počas hodin okrem iného preberieme gramatiku, správnu výslovnosť a hlavne vela diskutujeme. Stale ked som mal nejaky problém s úlohou alebo prípravou do školy bolo mi vyhovené a danú problematiku sme spolu prešli a vyriešili. Pred skúškami na vysokej skole z ruského jazyka sme si spolu prešli skuskove témy plus Oxana vždy pripravila nejake materiály navyše, ktoré mi pomohli lepsie sa pripraviť na skúšku. Ak hľadáte profesionálnu úroveň doučovania spolu s priateľskou atmosférou a výborným človekom a učiteľom v jednom, Oxana je ta správna voľba!

Pavlina H.

Pavlina H.

Neoverená referencia

Oxi, děkuji ti za rok výuky ruského jazyka pod tvým vedením. Všem mohu vřele doporučit lektorku Oxanu, která citlivě přistupuje k nejistým studentům a pochválí i za malé pokroky, které motivují k dalšímu studiu. Skvělé jsou hlavně její paměťové pomůcky - slova jako tisíc a jahody už nikdy nedostanu z hlavy :).

Lucia T.

Lucia T.

Neoverená referencia

Zdravim. Chodim ku Oxane na konverzacne hodiny a som velmi spokojna. Vzdy sa tesim na hodinu s nou, aj preto, ze je to velmi sympaticka a vzdy pozitivne naladena baba. Oxana je vzdy pripravena na vyucovanie. Hodiny su velmi rozmanite, pracujeme na posluchu z videi, citame, piseme diktaty, konverzujeme, studujeme novu slovnu zasobu. Velky doraz sa kladie na spravne citanie a prizvuky. Oxi je zaroven aj prisna a clovek musi na hodine sustredene pracovat, sam hovorit, a takto sa aj dokaze mnoho naucit. Mozem jedine odporucit. :))