Katarína B.

Katarína B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 40% správ
40% 1 hod

Katarína B.

Ponúkam doučovanie z matematiky- všetky úrovne (ZŠ, SŠ aj VŠ)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Bola som študentkou matematiky na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky v Bratislave, kde som ukončila bakalársky stupeň štúdia. Magisterské štúdium som ukončila matematický odborom na UMB v Banskej Bystrici.
Doučujem aktívne už štyri roky všetky úrovne škôl, individuálne aj skupinovo. Pracovala som ako lektorka vo vzdelávacom centre v Bratislave, kde som pripravovala žiakov na prijímacie skúšky rôznych typov škôl, maturitu a Testovanie9. Verím, že matematiku dokáže pochopiť každý, ak je mu dobre podaná :) .
(Prosím kontaktujte ma na katarina . bendikova 5 @ g m a i l. c o m (bez medzier) )

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Miroslava P.

Miroslava P.

Neoverená referencia

Veľmi pekne ďakujeme Katke za pomoc s prípravou na Testovanie 9 a na prijímačky na gymnázium. Katka je milá, ochotná študentka, prispôsobila sa plne našim potrebám a požiadavkám, určite s dôverou využijeme jej pomoc aj na budúci školský rok. Syn Matúš chodil na doučovanie niekoľko mesiacov a jeho pokrok v matematike je nepochybný. Výborne zvládol prijímačky na gympel, takže sme veľmi spokojní.

Freedu V.

Freedu V.

Neoverená referencia

Katka učila v našom vzdelávacom centre Freedu takmer dva roky. Počas týchto dvoch rokov pripravila veľké množstvo detí na prijímacie pohovory z matematiky a pomáhala tiež dospelákom, ale aj mladším klientom s angličtinou. Na hodiny sa Katka vždy pripravovala precízne. Boli sme s ňou veľmi spokojní nielen my a žiaci, ale aj ich rodičia a mnohí jej žiaci boli na prijímacích pohovoroch úspešní. Kati, ešte raz ti chceme poďakovať za veľa spokojných žiakov/klientov, aj za veľa iného, patrila si medzi naše najšikovnejšie a najobľúbenejšie lektorky! :)

Zodpovedané otázky (13)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Katarína B.

Sústava lineárnych rovníc

Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť? Alebo aspoň povedať ako to asi počítať. Za každú pomoc Vám budem vďačný. Ďakujem veľmi pekne za pomoc.

Katarína B.

Príklad matematika

Prosím viete niekto mi to vypočítať aj s postupom ? Tento typ úloh neznášam a neviem to počítať

Katarína B.

Prosím vedel by mi niekto pomôcť s touto úlohou?

O koľko € sa preplatí spotrebný úver 1500€ pri úrokovej miere 8,5 p.a., ak sa spláca 75€ mesačne a)127,50€ b)123,27€ c)102,75€ d)75€ Koľko mesiacov trvá splácanie takéhoto úveru? a)2 roky b)1,833 roka c)22 mesiacov d)20 mesiacov