Marcela J.

Marcela J.

Odpovedá do 25 hodín, na 70% správ
70% 25 hod
Prijíma študentov

Marcela J.

Prijíma študentov

Slovenský jazyk s príjemnou atmosférou :)

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

V prvom rade ma veľmi teší :)

pôsobila som ako učiteľka slovenského jazyka a občianskej náuky na základnej škole v Liptovskom Mikuláši 5 rokov (tiež aj ako výchovná poradkyňa). Momentálne som s dcérkou na materskej dovolenke a poobede sa rada opäť ponorím do môjho učiteľského života.

Slovenský jazyk a literatúru v kombinácií s výchovou k občianstvu (občianskou náukou) som vyštudovala na Prešovskej univerzite.

Momentálne sa hlavne venujem príprave žiakov 2. stupňa na stredné školy, tiež na monitorové testovanie T9, na klasické vyučovanie v škole, vysvetleniu konkrétnych problémových tém, pomoci pri prednese umeleckého textu.

Teším sa na naše stretnutia, keďže práca s ľuďmi je pre mňa viac koníčkom ako prácou, pevne verím, že naše stretnutia budú
príjemné, plné nadobudnutých vedomostí a obohacujúce :))

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 45 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Eva K.

Eva K.

Neoverená referencia

Úžasná, milá, prispôsobivá, ale hlavne profesionálna doučovateľka! Syna pripravovala na prijímačky zo SJ na strednú školu. Zobrali ho na obidve, ktoré si vybral. Ďakujeme, lepšie sme si vybrať nemohli.

Alexandra P.

Alexandra P.

Neoverená referencia

Skvelá doučovateľka SJ - syn absolvoval doučovanie s p. Jelenskou ako prípravu na Monitor9 a následne na prijímacie skúšky- doučovateľka trpezlivá, dôsledná, chodila k nám domov vždy presne podľa vzájomnej dohody. Syn nechcel o doučovaní ani počuť, p.učiteľku si však veľmi obľúbil a nakoniec sám priznal, že 90% z testovania a stratený 1 bod na prijímačkach by bez doučovania určite nedosiahol. Odporúčam!!!