Laura S.

Mgr. Laura S.

Odpovedá do 31 hodín, na 60% správ
60% 31 hod
Prijíma študentov

Laura S.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  16 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Volám sa Laura Stracová, mám 25 rokov a som absolventkou Fakulty matematiky, fyziky a informatiky, konkrétne zameranie- aplikovaná matematika- manažérska matematika. S doučovaním mám množstvo skúseností, nakoľko dlhodobo doučujem žiakov základných, stredných škôl i študentov vysokých škôl v Bratislave aj v Leviciach. Pracovala som taktiež aj vo vzdelávacom centre v Bratislave so špecializáciou na výučbu matematiky. Pripravujem na skúšky z matematiky na VŠ, na prijímacie pohovory na VŠ aj na prijímacie skúšky na gymnáziá a stredné školy, či na reparáty. Doučujem aktuálne formou online - Messenger/Skype.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Lucia M.

Lucia M.

Neoverená referencia

Laura ma doučovala matematiku 2 semestre. Vďaka nej som pochopila matematiku. Skúšky zvládnuté úspešne obe na A-čko, za čo jej veľmi pekne ďakujem. Učivo pekne zrozumiteľne vysvetlila. Odporúčam neváhajte ju kontaktovať. 😊👌

Odpoveď doučovatela:

Jeej ďakujem pekne Luci☺️

Juraj N.

Juraj N.

Neoverená referencia

Laura ma doučuje VŠ matematiku. Vie veľmi dobre a zrozumiteľne vysvetliť učivo. Aj vďaka nej mám pocit, že matematika nieje taká zložitá ako sa tvári 😁 teším sa na ďalšiu spoluprácu 👍 výberom Laury určite neoľutujete.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem ♥️

Karolina K.

Karolina K.

Neoverená referencia

Určite odporúčam!!! Laura ma doučovala vysokoškolskú matematiku. Je pripravená na hodiny, výučba je zrozumiteľná a atmosféra hodiny je veľmi dobrá. Vedela sa mi časovo prispôsobiť, ako sa jej dalo, a zato som jej veľmi vďačná. Pred Laurou som mala jedného doučovateľa, ale jeho prístup bol s Laurou neporovnateľný.

Odpoveď doučovatela:

oo ďakujem krásne :-)

Peter L.

Peter L.

Neoverená referencia

Pokiaľ cítite nejaké nedostatky z matematiky, jednoznačne si ich odporúčam napraviť tu u Laury. Vie veľmi jasne a efektívne komunikovať, má dobrý zmysel pre humor a samozrejme jej výučba vám zaručí prejdenie cez skúšky na výbornú. Ešte raz, veľmi pekne ďakujem :)

Odpoveď doučovatela:

Ja ďakujeem haha😄❤️

Daria V.

Daria V.

Neoverená referencia

Určite odporúčam. Má milý, ústretový a zároveň aj profesionálny prístup. Presne vie na čo sa vo vysvetľovaní zamerať aby žiak učivo pochopil. Učivo vysvetlí zrozumiteľne, je pritom trpezlivá a som veľmi rada, že som našla práve ju.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem, vážim si to❤️❤️