Gabriel K.

Gabriel K.

Odpovedá do 15 hodín, na 100% správ
100% 15 hod
Prijíma študentov

Gabriel K.

Prijíma študentov

ANGLIČTINA / GITARA s najľudskejším prístupom na svete. :)

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

A) ANGLIČTINA
S diplomom z Britských a amerických štúdií a s rokmi praxe na súkromných jazykových školách viem pomôcť:

1. ŠTUDENTOM ZŠ/SŠ/VŠ pred prijímačkami, skúškami, ale aj s úlohami, keď je to priťažké... (Stačí mi odfotiť stránku mobilom {napr. pri hodinách cez internet} a prelúskame ju spolu.)
2. PRACUJÚCIM s ich profesionálnou osobnou, telefonickou či emailovou komunikáciou v najrôznejších situáciách
3. a vlastne HOCIKOMU s túžbou dorozumieť sa, či vychutnávať si knihy a filmy v angličtine...

ROKY SKÚSENOSTÍ A INDIVIDUÁLNY, ĽUDSKÝ PRÍSTUP Vám uľahčia
1. Urobiť si raz navždy jasno v gramatických základoch
2. Doplniť a rozvinúť slovnú zásobu pre najrôznejšie oblasti súkromného či profesného života (so študijnými materiálmi zameranými na konkrétne profesie ako IT, manažment, starostlivosť o zákazníka, ľudské zdroje, účtovníctvo, technológie, cestovný ruch, priemysel, sekretárky, ošetrovateľky, letušky, atd.)
3. Definitívne prekonať Váš "blok" v konverzovaní po anglicky

SPOLOČNÉ ČÍTANIE odbornej / motivačnej / filozofickej či duchovnej literatúry a beletrie podľa vášho výberu či priania, s možnosťou dodania audionahrávok vo forme audioknihy pre možnosť posluchu medzi hodinami.

-----------------------------------

B) GITARA:
Za tých 30 rokov, čo hrám, sa gitara stala mojou nerozlučnou priateľkou, s ktorou sa síce "chytíme" každý večer, no povadíme sa naozaj len veľmi vzácne... ;)
Hrávam rád popové i folkové piesne a "evergreeny" na akustickej gitare (to je tá s kovovými strunami), rád si brnknem do klasickej španielky (tá má struny nylonové), a po večeroch rád žhavím pražce svojej elektrickej gitary, s ktorou si vychutnávam rock, jazz, aj metalové riffy a sóla...
Ak teda aj vy by ste radi vniesli do svojho života toto umenie a necítite sa na nezáživné preliezky tradičnej výučby - viem pomôcť. ;) Neznamená to však, že zostanete úplne bez solídneho hudobného vzdelania, iba si môžete určiť koľko hudobnej teórie skutočne chcete, prípadne kedy. Nevyhnutné minimum Vám pribalím tak či tak. :)
Na domácu hru a cvičenie budete potrebovať vlastný (či na začiatok aj požičaný nástroj... {prípadne vám viem pomôcť s výberom toho správneho...}), ale inak vám stačí chuť a zoznam tých pár piesní či skladieb, čo by ste chceli vedieť hrať... a už po pár stretnutiach sa to môže stať skutočnosťou. ;)
Ak niekoho v tejto súvislosti zaujíma moja hudba, nájde pár piesní na Facebooku pod pseudonymom Gaudelier.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Miroslav T.

Miroslav T.

Neoverená referencia

Hodiny s Gabrielom boli vedené skutočne v priateľskej atmosfére čiže človek sa nemusí báť spraviť chybu čo je veľmi dôležité pri napredovaní v jazykových schopnostach. Učivo dokáže vysvetliť veľmi jednoducho a následnými domácimi úlohami ale aj spätným opakovaním učiva si človek preberané učivo o to lepšie zapamätá. Môžem len odporučiť.

Kristína S.

Kristína S.

Neoverená referencia

Za mňa 10/10 Hodniny s Gabrielom boli prínosné a vždy zábavné. Za pol roka ma perfektne pripravil na maturitu z angličtiny (B2) a tak len vrelo odporúčam. Taktiež doučovanie cez skype, ohľadom ktorého som bola zo začiatku skeptická, sa ukázali ako skvelá forma doučka :). Ak hľadáte výborného doučovateľa, tak už ste ho našli. :)

Pavol P.

Pavol P.

Neoverená referencia

S hodinami som veľmi spokojný. Veľkou výhodou Gabriela je schopnosť prispôsobiť sa študentovi a preberať akúkoľvek tému, ktorú potrebuje zlepšiť. Taktiež časté opravovania vo výslovnosti a opakovania predošlých látok je veľmi nápomocné. Gabriel je priateľský, ochotný a prispôsobivý. Určite odporúčam.

Radka B.

Radka B.

Neoverená referencia

Gabriel je veľmi šikovný učiteľ. Vďaka nemu sa mi podarilo zvládnuť skúšky angličtiny na zahraničnej VŠ. Hodiny nie sú nudné a vždy im Gabriel dá nejakú tú pridanú hodnotu. Je veľmi precízny (ak mi dačo nejde do hlavy tak hľadá spôsob ako mi to tam natlačiť) a flexibilný (vždy sa orientuje na študenta). Som s ním veľmi spokojná, Košice buďte radi že ho máte :-)

Lenka F.

Lenka F.

Neoverená referencia

Vybornee. Som spokojna a pokracujem v lekciach:) jasne vysvetli vsetko co potrebujem. Je to presne podla mojich predstav