Adam D.

Adam D.

Odpovedá do 48 hodín, na 90% správ
90% 48 hod+
Prijíma študentov

Adam D.

Prijíma študentov

Angličtina príjemnou konverzáciou

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ako väčšina ľudí, angličtinu som sa začal učiť od skorého veku v škole. Dostával som sa s ňou do kontaktu na internete. Absolvoval som ročný pobyt v USA počas strednej školy. Som držiteľom certifikátu TOEFL® iBT. Dávnejšie som zapracoval a zbavil som sa východoeurópskeho prízvuku. Pozeranie filmov v angličtine, čítanie kníh v angličtine, písanie rôzneho textu v angličtine alebo rozprávanie v angličtine (veľakrát sám so sebou) je pre mňa každodenná záležitosť.

Doučujem deti, dospelých, začiatočníkov, pokročilých aj ľudí ktorí nehovoria po slovensky. Môžeme sa porozprávať o tom čo ťa baví alebo na rôzne témy, prebrať gramatiku, naučiť sa funkčnú komunikáciu na bežné použitie pred výletom do anglicky hovoriacej krajiny alebo čokoľvek iné čo budeš potrebovať. Pripravujem aj žiakov na MATURITU. Zameriavam sa tiež na výslovnosť (US teda americkú), takže ti môžem pomôcť zbaviť sa prízvuku. Pri pravidelných klientoch kladiem na výslovnosť dôraz.

Výsledok z môjho EF SET anglického testu nájdete v sekcii certifikáty.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Štefan Z.

Štefan Z.

Neoverená referencia

Viem len odporúčať! Jednoduchšie mi vysvetlil gramatiku, pomohol zlepšiť výslovnosť a pokročil som vo vedení rozhovorov v angličtine. Adam je navyše i veľmi sčítaný človek, vďaka čomu vie na všetky možné témy reagovať a efektívne pripraviť študenta na alternatívne otázky do budúcna. V rámci odboru som nútený často komunikovať v angličtine a nejednu situáciu som zvládol vďaka jeho hodinám.

Sabuška V.

Sabuška V.

Neoverená referencia

Adam je jeden milý, sympatický a hlavne ambiciózny chalan !! Posunul moju angličtinu na iný level. Je veľmi priateľský a hlavne flexibilný. Hodiny sú uvolnené a zároveň mi pomáhajú k príprave na maturitu. Určite odporúčam. :)

Zuzana K.

Zuzana K.

Neoverená referencia

Adam je skvelý! Vybrala som si ho na konverzáciu s trénovaním amerického prízvuku a urobila som dobre. Adam je rozhľadený a dá sa s ním konverzovať na množstvo tém. Hodiny s ním boli zábavné a poučné, a konečne som začala čítať v angličtine a rozumieť hovoreným videám. Na jeho hodiny sa budete zaručene tešiť.

Jakub

Jakub

Neoverená referencia

Adama vrelo odporúčam. Individuálny prístup, TRPEZLIVOSŤ, skvelý štýl učenia ktorý mi vyhovuje. Vie sa mi vždy prispôsobiť po časovej stránke, keďže sa mi nedá mať hodiny pravidelne. Či už osobne alebo cez video hovor, vždy je to na vysokej úrovni.

Branik V.

Branik V.

Neoverená referencia

Hodiny s Adamom určite odporúčam ! Mne osobne pomáha jeho osobity štýl výučby a jeho trpezlivosť. Hodiny sú uvolnené, profesionálne a zábavne. Nedržíme sa nejakeho rozvrhu ale vždy preberáme to čo je potrebné či už pracovné témy, filmy, zážitky a pod. Na hodiny k Adamovi sa určite bedete stále tešiť !

Fotky a certifikáty