Karin B.

Karin B.

Odpovedá do 14 hodín, na 20% správ
20% 14 hod
Prijíma študentov

Karin B.

Prijíma študentov

Konverzácie a gramatika v nemeckom jazyku

Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Hallo, volám sa Karin a nemčina je mojím 2.materinským jazykom :)
Okrem nemčiny ovládam plynule angličtinu, taliančinu (kde som 1 rok žila a pracovala) a ruštinu, ktorú som sa učila na univerzite.
Po zmaturovaní som podstúpila aj TestDaf (čiže viem pomôcť aj s prípravou), ktorý bol nutný na prijatie na vysokú školu v Nemecku, kde som v meste Passau absolvovala bakalárske štúdium v ekonomickom odbore :). Počas štúdia ako aj po ukončení som pracovala v rozličných nemeckých a rakúskych firmách, aktuálne taktiež žijem a pracujem vo Viedni.
Doučovanie viem ponútknuť nie len začiatočníkom ale aj ľuďom, ktorí majú záujem o vysšie úrovne alebo business jazyk a konverzácie.
S mojimi znalosťami nemeckého jazyka ako materinský, máte možnosť zvyknúť si na nemecký akcent, spoznať viac nemeckú kultúru a konverzovať o rôznych témach bez hraníc :)

Mám pravidelných študentov a doučujem už viac ako jeden rok :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Karin B.

Uns vs einander

Zdravím, zaujímalo by ma použitie recipročného zámena einander so zvratnými slovesami. Použije sa uns alebo einander alebo obe? Resp. ktorá možnosť je správna. a, Wir kennen uns schon seit 2 Jahren b, Wir kennen uns einander... c, Wir kennen einander... Vďaka