Peter H.

Peter H.

Odpovedá v priemere do 16 hodín.
16 hod

Peter H.

Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ak je potrebný individuálny a trpezlivý prístup prispoôsobený na mieru, som plne k dispozícii.

Od roku 2014 robím kurzy grafických programov a lektoring. Mám bohaté skúsenosti v grafických programoch, ktoré aktívne využívam v praxi. Doštudoval som STU fakultu architektúry s titulom PhD.
Mám medzinárodne platný certifikát Autodesk AutoCAD professional, skúsenosti z lektoringu som nabral vo viacerých firmách. Som zvyknutý na rôzne otázky, rôzne vekové skupiny a zamerania. Viem pomôcť aj s technickými vecami ako nastavenie a výber počítača, inštalácia programu, optimalizácia software-u, výber programu na používanie, sprostredkovanie licencie a iné.

Okrem individuálnych školení robím aj kurzy pre firmy a skupiny.

Personálna stránka s portfoliom tu:
https://www.******

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Andrea M.

Andrea M.

Neoverená referencia

S Petrom som absolvovala krátke intenzívne školenie, ktoré úplne splnilo moje očakávania. Je to vynikajúci školiteľ, ktorý nie len vie, ale vie aj to aj naučiť!

Barbora S.

Barbora S.

Neoverená referencia

Peter je trpezlivý učiteľ a vie veci vysvetliť tak, aby to pochopil naozaj každý. Veľmi pekne ďakujem za milý prístup a vrelo Peťa odporúčam .

Kristína J.

Kristína J.

Neoverená referencia

Peto sa vie nastavit presne na konkretneho studenta, ktory co potrebuje, co je uzasne oproti inym, ktori si idu to svoje, len aby nieco prebrali. Potrebovala som sa za velmi kratky cas nakopnut na V-Ray 3DSmax kvoli praci, kde som potrebovala aj zaklady z Maxka, svedomite si pripravil podklady a musim povedat, ze doteraz z toho tazim co ma naucil. Odporucam!

Viktor K.

Viktor K.

Neoverená referencia

U Peta som si robil kurzy sketchup, autocad a photoshop. Poniekolkych hodinach kedy so mnou presiel tieto programy som spravil uzasny progres, co si hned vsimol aj moj sef. Pri vyuke ma velku trpezlivost a co je skvele, vec vie vysvetlit niekolkymi sposobmi, takze to pochopi skutocne kazdy. Ked budem v buducnosti potrebovat daky program, urcite bude Peto prvy koho oslovim. Urcite odporucam!

Fotky a certifikáty