Michaela G.

Michaela G.

Odpovedá do 17 hodín, na 90% správ
90% 17 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Michaela G.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

English lesson Online

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hello

My name is MICHAELA and I am an English trainer.
I have been teaching English in INTERNATIONAL COMPANIES and individuals of all levels for 6 years. I also teach in AMADEUS - International School in Vienna.
After London became my home for almost 20 years, I consider myself very much of a NATIVE SPEAKER.... Whether you are looking to improve your CONVERSATIONAL SKILLS, BUSINESS ENGLISH or GRAMMAR or to simply prepare for PRESENTATION, a JOB INTERVIEW, or to improve your ACCENT, please feel free to contact me and I can tailor your lessons according to your requirements.
I use MACMILLEN GRAMMAR, EMPOWER - CAMBRIDGE ENGLISH, COMPLETE - CAMBRIDGE EXAM PREP. and MARKET LEADER TEXTBOOKS for Business English. I also use BBC NEWS and MEDIUM.COM WEBSITE articles with various topics of your choice for discussion.
I am a holder of CAMBRIDGE CERTIFICATE - International House in London, a holder of PA DIPLOMA - Business and Office skills training school in the city of London, TEFL CERTIFICATE and more.
I offer a FREE TRIAL LESSON.

Volám sa MICHAELA a už šiesty rok vyučujem angličtinu v medzinarodných firmách ale aj jednotlivcov. Vyučujem KONVERZÁCIU, GRAMATIKU, BUSINESS ENGLISH. Vyštudovala som v LONDÝNE, kde som aj žila a pracovala 20 rokov....Ak máte záujem si zdokonaliť anglicky jazyk aj s PRÍZVUKOM, rada pomôžem.

PONÚKAM SKÚŠOBNÚ HODINU.

Teším sa na Vaše správy

Michaela


Typy lekcií

Trial lesson

Zadarmo / 60 min
Štandardná lekcia

25 € / 60 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Sofia O.

Sofia O.

Neoverená referencia

Michaelu ako doučovateľku veľmi odporúčam. Má veľmi profesionálny a zároveň ľudský prístup. Hodinu vždy vedela prispôsobiť podľa potrieb a bola veľmi milá a ochotná. Každá hodina bola príjemne stráveným časom, pri ktorom sa človek vždy niečo nové naučí a zároveň zdokonalí v jazyku. :)

Deleted-035a41 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Michaela ma doučovala anglický jazyk dva krát do týždňa. Hodiny s ňou boli veľmi na vysokej úrovni, ako doučovateľka bola veľmi pripravená na každú jednu hodinu a všetko bolo jasne a zrozumiteľne vysvetlené. Pripravovala ma na FCE skúšku, ktorú som prešla vďaka tvrdej práce, ktorú sme do toho spolu dali. Konverzácie boli všetky v angličtine čo mi veľmi pomohlo a posunulo ďalej. Michaela je veľmi priateľská a každá jedna téma je s ňou zaujímavá. Z mojej strany bolo radosť s takouto dozčovateľkou pripravovať sa.

Gyöngyi K.

Gyöngyi K.

Neoverená referencia

K Michaele som chodila na doučovanie dvakrát do týždňa niekoľko mesiacov. Moja hovorová, písomná angličtina a môj anglický prízvuk sa rapídne zlepsili. Jej metódu výučby vrelo odporúčam. Zaoberali sme sa vždy témami, ktoré som požadovala. Hodinu mala vopred naplánovanú. Keď som prišla na hodinu už mala vytlačené pre mňa kópie materiálu a išlo sa na vec. Prebratie témy, nová slovná zásoba, gramatika a rekapitulácia (ústna a písomná) mi dala príležitosť rozprávať a písať po anglicky a zároveň si zdokonaliť slovnú zásobu. Celá hodina prebehla v angličtine a tým som bola nútená si robiť poznámky a rozmýšlať v angličtine. Po vyúčbe sme niekedy poklebetili o Londýne, ktorý sa stal druhým rodným mestom pre Michaelu. S Michaelou sa dobre spolupracuje, je priateľská a pomôže zlepšiť úroveň angličtiny.

Fotky a certifikáty