Ján P.

Ján P.

Odpovedá do 2 hodín, na 80% správ
80% 2 hod

Ján P.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ako sa človek plávať učí iba vo vode, tak i my budeme v nemčine napredovať hravo a spoločne.

Predpokladám, že viete, čo vlastne chcete.

Od roku 1979 až doposiaľ som pracoval v rôznych zamestnaniach vo Viedni a okolí, napríklad ako učiteľ na základnej škole, pracovník v poisťovni, sociálny pracovník v oblasti prácou zničených alebo malomeštiackych seniorov i ľudskej spodiny, vodič dodávky, zámočník a či robotník vo vinici alebo u jej majiteľa na sedliackom dvore.

Pohyboval som sa v najrôznejších prostrediach, od viedenskej nedeľnej noblesy, skutočnej i tej hochstaplerskej ovenčenej renomovanými kuchármi, smotánky z Grazu a či Linzu až po usilovných vidieckych vinohradníkov v ich „Heurige“ (domácke hostince) v oblasti Wiener Neustadtu a Eisenstadtu.

Nie je mi cudzie ani milieu tamojších muzikantov dychoviek tráviacich všetok svoj voľný čas v spoločnosti svojich plechových nástrojov až po jazzových profíkov pravidelne dovolenkujúcich v šľapajách rakúskych jazzmanov Joea Zavinula alebo Fatty Georgea v New Orleans.

Spolupracoval som pri organizovaní podujatí pre mladých pianistov z celého sveta International Summer Academy of the mdw - University of Music and Performing Arts Vienna alebo "Österreichs Grösste Strassengalerie" pre známych i neznámych výtvarníkov a maliarov Európy.

Rakúsko i Nemecko mladých idealistov a či skúsených legiend uvidíte pred svojimi očami akoby ste sa toho sveta dotýkali, takže tamojšiu reč budete priam vdychovať.

Zákulisia rakúskeho humoru a mentality Vám na požiadanie, samozrejme, odhalím tiež.

Uisťujem Vás, že po absolvovaní mojich hodín alebo kurzu sa Vaše znalosti nemčiny podstatne skvalitnia a budete tak schopným/ou rýchlejšie dosiahnuť svoj cieľ a stanete sa úspešnejším/ou a efektívnejším/ou v každom ohľade.

Podmienkou však ostáva, že viete, čo chcete.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Antonia R.

Antonia R.

Neoverená referencia

S tymto panom doucovatelom mame len tie najlepsie skusenosti. Je zodpovedny, presny, priatelsky. Syn ho ma velmi rad a rozumie si s nim. Je tiez flexibilny a vie prist aj mimo stanoveneho casu, podla potreby. Vrelo odporucam :-)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ján P.

predložky v nemčine

Dobrý deň,učím sa v nemčine predložky s 3 a 4 pádom. Prosím Vás, poradte mi, na ktorom webe nájdem podrobné vysvetlenie predložiek auf, bei, mit nach von zu a tiež durch, für, gegen, ohne, um v situáciach no nie formou poučiek,ale vysvetlenie formou obrázkov v rôznych situáciách.Vďaka.

Ján P.

privlastňovanie v nemčine

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ak by som chcela povedať vetu TOTO JE MOJEJ MAMY PES TOTO JE MOJHO OTCA PES TOTO JE MOJHO DIETATA PES tak možem to povedať takto: Das is meiner Mutter Hund Das ist meines Vaters HUnd Das ist meines Kinder HUnd a ak by som chcela povedať, TAMTO JE…

Ján P.

kedy froh v nemčine

Kedy sa v nemčine používa froh a kedy gern