Adriána T.

Adriána T.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Prijíma študentov

Adriána T.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny za super cenu

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  11 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 11 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hey! Volám sa Adriána. Som absolventkou univerzity v Anglicku. Momentálne žijem v Belgicku, kde v práci používam len anglický jazyk.
Pred vysokou školou som navštevovala bilingválne anglické gymnázium a moje vedomosti sú podložené certifikátom IELTS na úrovni C2. 2 roky som vyučovala angličtinu v jazykovej škole, kde som nabrala cenné skúsenosti.
Veľmi rada doučím podľa individuálnej potreby a úrovne, či už ide o gramatické hodiny, alebo chuť si len tak pokecať po anglicky. Neváhajte ma osloviť aj keď potrebujete pomoc s prípravou na maturitu, prijímačky, IELTS, či iné certifikáty.
Teším sa na Teba! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

11 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Eva G.

Eva G.

Neoverená referencia

Aďka ma pripravuje na maturitu z anglického jazyka. Veľmi mi vyhovuje spôsob, ktorý zvolila. Vždy prispôsobuje hodiny mojim potrebám. Som s ňou nesmierne spokojná. :)

Zuzana P.

Zuzana P.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná s Aďkou, hodiny sú uvoľnene, posmejeme sa, porozprávame sa a veľmi stručne vie vysvetlit časy. Na hodiny s ňou sa veľmi teším, pretože je veľmi trpezlivá a sympatická☺️

Monika M.

Monika M.

Neoverená referencia

Hodiny s Aďkou sú super, je trpezlivá, všetko rada vysvetlí, či pomôže. Konverzujeme stále na rôzne témy, pri ktorých si postupne rozširujem slovnú zásobu. Odporúčam všetkými desiatimi :)

Ivana B.

Ivana B.

Neoverená referencia

Aďka ma velmi unikatnu schopnost, vysvetlit mi strucne, jednoducho a jasne tie veci, ktore som nevedela roky pochopit. A teraz si iba hovorim, ze nerozumiem, comu som na tom predtym nerozumela :) Ma k dispozicii skvele materialy, z ktorych sa da rychlo naucit. Casovo je super prisposobiva. Vieme sa spolu zasmiat aj sa naucit a hodina mi prejde vzdy velmi rychlo :))

Ivka V.

Ivka V.

Neoverená referencia

Som úplne spokojná s Aďkou, vie riadne vysvetliť, má trpezlivosť. Hodiny prebiehajú uvoľnene aj sa zasmejeme, keď to aj nejde, ako odporúčam, príjemné vystupovanie a prístup.

Fotky a certifikáty