Kristína G.

Kristína G.

Odpovedá do 2 hodín, na 80% správ
80% 2 hod
Prijíma študentov

Kristína G.

Prijíma študentov

www.fressk.com

Preferované časy: doobeda, poobede
Popis Referencie

Popis

Vyštudovala som tlmočníctvo-prekladateľstvo s francúzskym a španielskym jazykom.

Venujem sa aj online doučovaniu cez Skype. S doučovaním mám viacročné skúsenosti. Je to rovnako kvalitné vzdelávanie ako pri osobnom stretnutí. Nevyžaduje zbytočné dochádzanie jednej alebo druhej strany, šetrí čas aj peniaze. Takto môžeš byť kedykoľvek kdekoľvek :)

Ak máš záujem, prvú hodinu máš zadarmo ! A hneď pochopíš výhody Skype doučka :)

Okrem neustáleho učenia sa cudzích jazykov milujem cestovanie, otvorenú prírodu, zvieratá, dobré knihy a osobitne vizuálne umenie ako architektúra, design a fotografie.

www.******

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Zuzka C.

Zuzka C.

Neoverená referencia

Francuzstina je jazyk, ktory som sa kedysi ucila na strednej. Vratila som sa k nemu az takmer po 10 rokoch a zacala spolupracovat s Tinou. Jej pristup je inovatiny, venujeme sa iba veciam, ktore potrebujem zlepsit ci oprasit. Ocenujem na skype hodinach, ze sa ucitel venuje len mne. Rozhodne odporucam, a az pokorim francuzstinu, nebudem sa bat zacat s Tinou aj spanielcinu! ;)

Tadeáš M.

Tadeáš M.

Neoverená referencia

Hodiny francúzštiny v škole som mal síce rád, no aby človek naozaj jazyk ovládal, musí sa neustále vzdelávať aj mimo nej. Dochádzania za doučovaním niekam do mesta má človek veľmi rýchlo plné zuby, a tak začne uvažovať, čo ďalej...v ideálnom prípade sa dočíta o online doučovaní cez Skype a spozná Kristínu. Jej online lekcie sú nezabudnuteľné. Napätie "učenia sa" ako za starých čias tu nečakajte. Počas konverzácie vládne uvoľnená atmosféra a to, ako veľa ste sa behom 60 minút reálne naučili si uvedomíte až keď hodina skončí. Individuálny prístup a prispôsobenie sa potrebám jednotlivca je to, čo hocikde nenájdete. Kristína je v tomto špičková.

Michaela G.

Michaela G.

Neoverená referencia

Francúzština ma ako jazyk vždy fascinovala a lákala. Vyskúšala som aj kurzy kde nás bolo v skupine len zopár, avšak zistila som, že mne osobne najviac vyhovuje individuálny prístup. Tina ma oslovila najviac nielen so svojou trpezlivosťou a doučovacími metódami ale aj šarmom jej vlastným. Vždy načas, vždy pripravená, naše hodiny sú uvolnené, prebiehajú bez stresu, ale hlavne učím sa s ňou veci, ktoré reálne využijem v komunikácii v živote a to je pre mňa pri učení jazyka najpodstatnejšie. Vrelo odporúčam pre všetkých, ktorí sa nevedia rozhodnúť, resp. nájsť si správneho učiteľa/ učiteľku. Takú učiteľku ako Tina budete dlho hľadať, ak vôbec niekoho podobného nájdete ;)

Kristian K.

Kristian K.

Neoverená referencia

Kikuš je vždy pripravená na hodinu, či už som sa práve zobudil, som po opici, čerstvý/pripravený na hodinu alebo som chorý a nechce sa mi. Vždy najde sposôb ako ma zaujať a úslužným spôsobom najde cestu aby ma to bavilo. Vrelo odporúčam (: S pozdravom naročný študent Kristian (:

Marek P.

Marek P.

Neoverená referencia

Kristína je výboná doučovateľka. Môžem Vám ju len odporučiť