Jana H.

Jana H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 20% správ
20% 1 hod

Jana H.

Nauč sa po francúzsky pomocou konverzácií

Cena Od 13 €/hod

Popis

Bonjour ! :)

Leto sa blíži a ty si hovoríš, že by si aj niekde vycestoval(a) ale neovládaš cudzí jazyk. Alebo sa možno chystáš na francúzske bilinguálne gymnázium či vysokú školu kde sa budeš učiť francúzštinu a bolo by skvelé keby si ovádal(a) aspoň základy aby si rozumel(a) svojim učiteľom.

SI NA SPRÁVNOM MIESTE :)

Volám sa Janka, a vyučujem francúzsky jazyk už nejaký ten čas.
Ak sa ti môj profil zapáčil, môžem ťa doučovať francúzštinu ako aj byť tvojím turistickým sprievodcom po Francúzsku - to máš ako bonusák ;) Naučím ťa konverzovať hravou formou, a vysvetlím ti aj gramatiku.

Moje hodiny prispôsobujem úrovni žiakov ako aj ich rýchlosti napredovať. Moje hodiny nie sú o nudných doplňovacích cvičeniach ale najmä o konverzácii a využití gramatiky v praxi :-)

Niečo o mne :) Narodila som sa v Košiciach a po maturite som odišla študovať vysokú školu do Francúzska, kde som ostala žiť a pracovať 9 rokov. Vyštudovala som Magistra v obore Kultúrny manažment na Sorbonne v Paríži. Popri štúdiu som precestovala rôzne kúty Francúzska. Franinu ovládam na bilinguálnej úrovni, respektívne už aj snívam v tomto krásnom jazyku.
Čo sa týka diplomov tak ešte pred odchodom do Francúzska som úspešne zložila skúšku z Francúzskeho jazyka DALF C1, a tiež som zmaturovala na úrovni A.

Mojou výhodou je že ťa naučím výrazy ktoré používajú Francúzi každý deň a ktoré možno nenájdeš v školských učebniciach ;)
Ja som začínala ako začínaš práve ty teraz keď čítaš môj inzerát a ženie ťa silná túžba naučiť sa po francúzsky...prešla som si tým a preto ťa budem vedieť viesť tým správnym smerom !
Tak dúfam že som ťa presvedčila, a už sa teším na našu prvú konverzáciu :)
A très bientôt !!!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12,65 € / 55 min

Fotky a certifikáty