Zuzana S.

Zuzana S.

Odpovedá v priemere do 35 hodín.
35 hod

Zuzana S.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som absolventka bilingválnej francúzskej sekcie Gymnázia JGT v BB a študujem ekonómiu a financie na Univerzite Karlovej. Mám certifikát z francúzštiny DALF C1. Ponúkam doučovanie z francúzskeho jazyka (všetky úrovne) ,gramatiku, slovnú zásobu, výslovnosť či konverzácie. Taktiež aj z matematiky a fyziky :)

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Monika

Monika

Neoverená referencia

Zuzka je veľmi milá,zlatučká .Mojej dcérke veľmi pomohla,vysvetlila jej matematiku,tak aby to pochopila,bude s nej skvelá učiteľka:-)Dakujeme Zuzka veľmi pekne.s pozdravom Monika

Lucia A.

Lucia A.

Neoverená referencia

Zuzka ma doučovala fyziku aj matematiku a som maximálne spokojná. Doučovaní som vystriedala už niekoľko, no žiadne mi až tak veľa nedalo, so Zuzkou boli hodiny veľmi príjemné, zábavné a konečne som skutočne rozumela učivu. Doučovanie so Zuzkou nikdy neboli muky, ako to na niektorých doučkách býva, práve naopak, na jej hodiny som sa vždy tešila, čo je dosť dôležité. Vďaka Zuzke som spravila reparát z matematiky a rozhodne ju odporúčam každému :).

Eva E.

Eva E.

Neoverená referencia

Mozme len a len odporucit. Synovca doucovala Zuzana matematiku po francuzsky a on bol nad mieru spokojny s hodinami stravenymi s nou a my zas s jeho vysledkami. Velmi dobry a zodpovedny pristup. Dakujeme!

Jana B.

Jana B.

Neoverená referencia

Zuzka je usmievavá ,milá a hlavne trpezlivá doučovatelka matematiky rada travím snou hodiny doučka prejdu rýchlo a ja viem zas toho viac ,naučila ma toho vela a hlavne mi pomohla určite ju odporúčam som velmi spokojná Dakujem :)