Dávid A.

Dávid A.

Odpovedá do 2 hodín, na 90% správ
90% 2 hod
Prijíma študentov

Dávid A.

Prijíma študentov

Spoľahnite sa - Doučovanie angličtiny a príprava na pracovné pohovory aj cez Skype od skúseného lektora

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Vítam Vás,

Pôsobím už od 1999 ako prekladateľ a doučovateľ (súkromný učiteľ) anglického jazyka. Som držiteľom zahraničných jazykových certifikátov (Cambridge FCE, TOEFL, TELC Examiner). Zároveň pracujem ako aplikačný konzultant v nadnárodnej spoločnosti v anglicky hovoriacom prostredí.

Poskytujem doučovanie anglického jazyka podľa Vašich požiadaviek (v súčasnosti iba cez Skype):

- Úrovne výučby: A1-C1
- Konverzačné hodiny o aktuálnych témach resp. podľa výberu študenta - situácie zo života, konverzačné zručnosti.
- Príprava na pracovný pohovor v anglickom jazyku
- Maturity a prijímacie pohovory stredných a vysokých škôl
- Hodiny zamerané na ústnu a písomnú komunikáciu v obchodnom styku - Business English
- Príprava na medzinárodné skúšky z anglického jazyka: IELTS, TOEFL, FCE
- Metódy New Headway (Fourth edition), Objective First / Advanced, Angličtina pre základné školy (M.Zahálková), Nová maturita z angličtiny B2 a B1 a pod.

V roku 2001 som získal cambridgeský certifikát FCE (First Certificate in English) - známka "A". Školský rok 2002/2003 som strávil v USA na Slippery Rock University of Pennsylvania ako študent výmenného programu FM UK. Vďaka mojim vynikajúcim študijným výsledkom som sa dostal na "Dean's List" (zoznam dekana najlepších študentov).

Titul magistra som získal v rámci denného štúdia v roku 2004 na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave - špecializácia: Manažment informačných systémov. Témou mojej diplomovej práce bol Elektronický obchod na Slovensku.

Už počas posledného univerzitného ročníka som pôsobil na Akadémii vzdelávania v Nových Zámkoch ako externý lektor anglického jazyka a taktiež pripravoval študentov na monitory a štátnu jazykovú skúšku z anglického jazyka. V rámci projektu s finančnou pomocou Európskej únie som pripravoval mladých vysoko motivovaných frekventantov, z ktorých mnohí kurzy úspešne absolvovali a taktiež získali európsky certifikát z anglického jazyka TELC - The European Language Certificates, pre ktorý som bol akreditovaným skúšajúcim.

Už 16 rokov pracujem ako aplikačný konzultant v spoločnosti SAP Slovensko v Bratislave, kde na dennej báze využívam všetky tie cudzie reči, ktoré aktívne ovládam, najmä anglický, nemecký a španielsky jazyk. Človek sa učí celý život. Jazyky sú mojím koníčkom, a preto už šiesty rok študujem španielsky jazyk na Štátnej jazykovej škole v Bratislave. Popri práci v anglicky hovoriacom prostredí sa na dennej báze venujem prekladaniu a vyučovaniu anglického jazyka súkromne, pričom som taktiež vyučoval skupiny i jednotlivcov aj vo firmách (napr. leasingová spoločnosť; Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny a pod.).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Matej G.

Matej G.

Neoverená referencia

Výnimočný učiteľ. Má výborný prehľad o kvalite učebníc a výborne vie posúdiť, ktorú kedy použiť. Nejde slepo podľa vypracovanej osnovy, nezaťažuje študentov kvantom domácich úloh. Úlohy, podobne ako aj obsah a tempo výuky, sú prispôsobené študentovým schopnostiam. Hodiny s Dávidom sú zábavné, zaujímavé, obohatené cennými radami (najmä pri slohových prácach, kde okrem vyznačených chýb, spolu s opravou a vysvetlením, poskytuje aj návrhy na zlepšenie ostatných korektných častí) a vždy som sa tešil na ďalšiu hodinu s ním. Je nesmierne trpezlivý a ústretový. Jeho zásluhou som úspešne obhájil FCE certifikát úrovne C1 a každoročne som sa účastnil anglických olympiád na ZŠ a SŠ.

Michaela G.

Michaela G.

Neoverená referencia

K Davidovi som chodila na angličtinu od 10 rokov. Vždy mal úžasnú trpezlivosť a vedel pracovať s deťmi. Učivo vždy vysvetlil zrozumiteľne, ochotne aj viackrát. Hodinu mal vopred naplánovanú, no vysvetlil kedykoľvek čokoľvek bolo potrebné. Na strednej škole som, vďaka prípave u Davida, úspešne zložila skúšku FCE. V rámci prípravy vždy ochotne skonzultoval akýkoľvek problém, opravil písomné práce a navyše vždy navrhol ako danú prácu vylepšiť (nové frázy, synonymá etc). Výhodou je, že sa sústavne vzdeláva a každá hodina je aktuálna. Pracuje s neuveriteľným zapálením a záujmom o študenta. Ak by som mala tú možnosť, ďalej by som na hodiny chodila - myslím si, že David má stále človeku čo ponúknuť a napomôcť k zlepšeniu. V neposlednom rade nesmierne chválim výber materiálov a učebníc.

Fotky a certifikáty