Daniel G.

Daniel G.

Odpovedá do 6 hodín, na 90% správ
90% 6 hod
Prijíma študentov

Daniel G.

Prijíma študentov

Výnimočný Jazykový Zážitok

Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Ako prekladateľ, tlmočník a jazykový pedagóg s vami pracujem v anglickom, španielskom a slovenskom jazyku. Okrem polo-zahraničného pôvodu a rôznych certifikátov ma k tomu kvalifikuje aj 5 ročný pobyt v Španielsku a 9 ročná prax v privátnom aj firemnom prostredí. Vrátane vzdelávania top manažmentu najväčších korporácií (IT, Automotive, Banking, Tourism, Telecom, Horeca).

K schopnostiam lektora patrí aj psychologický vhľad. Ten našej práci dáva hĺbku a prirodzené plynutie. Cesta k nemu je poznačená potom a slzami, a nejeden adept opustil púť pedagóga ako zlomený človek. Ja zatiaľ ešte putujem. A rád vám pomôžem nájsť váš smer. Aby ste raz po tŕnistom chodníku komunikačnej plynulosti mohli kráčať aj bezo mňa.

Hodiny, Kurzy, Workshopy
Preklady a Tlmočenie
Firemné vzdelávanie

Hravosť a prirodzenosť na všetkých úrovniach. Takéto ste ešte nezažili :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Zuzana N.

Zuzana N.

Neoverená referencia

Odporucam Daniela ako skveleho lektora s individualnym pristupom pre kazdu uroven anglictiny alebo spanielciny.

Katarina G.

Katarina G.

Neoverená referencia

Daniel je učiteľ, ktorý ma naozaj rozrozprával v angličtine. Jeho hodiny sú uvoľnené, vždy nájdete tému, na ktorú sa chcete baviť. Aj keď som unavená, nechce sa mi rozprávať, vždy je hodina napokon super. Za mňa osobne môžem povedať, že som zaznamenala výrazný posun práve v rozprávaní. Je to spôsobené aj tým, že ak mi nejde nejaká gramatika, alebo mám s niečím problém, určite to následne precvičujeme. Je obdivuhodné, ako si pamata o com sme uz hovorili, s cim mam problem a môžem sa tak posúvať. Nemám nastavené pravidelné hodiny, ale vždy sa prisposobil, aby nasiel termín. Daniela určite vyskúšajte a odporúčam, aby ste si robili aj úlohy, ktoré posiela:-)

Peter P.

Peter P.

Neoverená referencia

Veľmi schopný lektor. Využíva rôzne metódy, aby našiel tú ideálnu, na mieru šitú kombináciu. Hodiny sú vždy zaujímavé a každý týždeň posiela cvičenia a materiály. Klientsky servis na vysokej úrovni. Som spokojný a odporúčam.

Barbara V.

Barbara V.

Neoverená referencia

Danielovi ďakujem za to, že sa viem dohovoriť po španielsky. Má veľmi individuálny prístup, prispôsobil sa môjmu levelu a ako bonus má aj zmysel pre humor. Hodiny ubiehali rýchlo, bavili sme sa o každodenných témach, občas sme zašli až do filozofovania o živote a presne takýto spôsob mi pomohol vynájsť sa v jazyku s mojou slovnou zásobou a nebáť sa rozprávať. Vie pochváliť, opraviť, nasmerovať, poradiť...Je to veselý, otvorený a energetický človek :)

Tomáš J.

Tomáš J.

Neoverená referencia

Oceňujem seriózny prístup a trpezlivosť pri vyučovaní a hlavne správne vnímanie mojích jazykových schopností, pri ktorých som sa vedel zamerať na problematické miesta, ktoré som následne mohol zlepšovať, ďakujem a odporúčam.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Ako na cudzie jazyky ..

Deti sú s tým v pohode, ale my dospelí sa mnohokrát cudzieho jazyka zľakneme. Že to je ťažké, že už som na to starý, a načo mi to vôbec ešte bude, alebo veď aj tak mi to minule nešlo. Aby sme sa…

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Daniel G.

Subjuntivo

Kedy sa používa v španielčine subjuntivo ?

Daniel G.

Španielsky jazyk

Ako by som prelozila slovne spojenie “ chorobny odpor” do spanielskeho jazyka? Dakujem vopred za odpoved.

Daniel G.

preklad textu

Dobrý deň, pomohol by mi niekto tento text preložiť do slovenčiny? Chcem ho využiť v bakalárkej práci ale chcem si byť istá že preklad je 100% ďakujem.