Róbert N.

Róbert N.

Odpovedá do 46 hodín, na 90% správ
90% 46 hod
Prijíma študentov

Róbert N.

Prijíma študentov

Príprava na talentové skúšky, Výtvarné kurzy

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Pripravím na talentové skúšky, vysokú, či strednú umeleckú školu kohokoľvek, kto má chuť a tvorivú energiu. Ateliér voľnej tvorby, v ktorom pôsobím sa nachádza v kreatívnom prostredí umeleckého centra, kúsok od námestia v Banskej Bystrici.

Študoval som priemyselný dizajn na jednej z troch najstarších umeleckých stredných škôl na Slovensku, ŠÚV v Kremnici. Na vysokej škole ma formoval ateliér Voľného figurálneho prejavu, na Akadémii umení v Banskej Bystrici. Absolvoval som študijnú stáž v talianskom Neapole na Accademia di belle arti a pracovnú stáž, ako lektor výtvarných kurzov v Prahe. Okrem iného som pracoval aj na tvorbe filmových a divadelných kulís a kostýmov v Prahe. Vo svojej tvorbe sa venujem figurálnemu sochárstvu, reliéfu, kresbe a príležitostne aj maľbe, ktorú prenášam aj do digitálnej sféry. Tvorím voľnú a úžitkovú keramiku a snažím sa presadiť aj ako Ilustrátor a Concept-artista.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Alexandra K.

Alexandra K.

Neoverená referencia

Vďaka výbornej príprave na talentové skúšky a pomoc pri vytváraní portfólia som bola úspešná na prijímačkách viacerých vysokých škôl. V ateliéri voľnej tvorby som sa vždy cítila príjemne a vnímala ho ako priestor, kde sa môžem slobodne kreatívne rozvíjať. Ďakujem za individuálny prístup, dôkladnú prípravu a hlavne motiváciu.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za pekné slová a želám veľa šťastia! 😉

Martina K.

Martina K.

Neoverená referencia

Robert, ďakujeme, že ste boli poradným a motivujúcim človekom, ktorý pomohol našej dcére v príprave na talentovky, ktoré úspešne zvládla. Kminiakovci

Odpoveď doučovatela:

Rado sa stalo, držím palce a veľa šťastia. :)