Lenka N.

Lenka N.

Odpovedá do 48 hodín, na 40% správ
40% 48 hod+

Lenka N.

Angličtina, nemčina, čínština, Slovak for foreigners

Cena Od 30 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Vyštudovala som Filozofickú fakultu UK v Bratislave v odbore prekladateľstvo-tlmočníctvo, kde sa moje štúdiá sústredili na anglický, nemecký a slovenský jazyk. Už počas štúdií som rada cestovala a absolvovala letné univerzity v zahraničí. Neskôr ma záujem o jazyky a cestovanie zaviedol do Číny, kde som sa rok venovala intenzívnemu kurzu čínštiny a dva roky po tom výučbe angličtiny, s ktorou som mala skúsenosti už zo Slovenska. Vlastním certifikát TEFL (Teaching English as a Foreign Language).

Najviac sa venujem výučbe angličtiny, čínštiny a slovenčiny pre cudzincov.

K učeniu mám vzťah už odjakživa. Baví ma posúvať vedomosti ďalej a vymýšľať kreatívne spôsoby, ako študentom jazyk priblížiť tak, aby sa ho hlavne nebáli používať v praxi. Som rada, keď sa študenti na hodinách usmievajú, cítia na sebe pokroky a odchádzajú domov s pocitom, že tým, že prišli na hodinu pre seba niečo skvelé urobili.

Okrem učenia a učenia sa nových jazykov milujem cestovanie, jedlo a varenie, dobré knihy a čas strávený s rodinou a priateľmi :)

* I offer Slovak language classes for foreigners, for more information do not hesitate to contact me :)

Pre viac informácií navštívte:
https://www.******

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Elisa P.

Elisa P.

Neoverená referencia

Lenka is a super teacher. She always comes to the classes super prepared with exercises and new topics. When she prepares the exercises, she always inserts words we have used before to help us revising them. She is always super understanding and she is super patient. She helps you getting to the right answer by yourself. She is super calm and positive! She is always ready to clarify your doubts! I really adore learning slovak with her!

Majka V.

Majka V.

Neoverená referencia

Lenka je skvela ucitelka. Chodila som aj k inej doucovatelke,ale to sa neda ani porovnat. Na hodinach sa nie len ucime, ale aj hrajeme :) Na zaklade hier si zdokonalujeme gramatiku a konverzaciu. Takze ak sa rozhodujes, koho si vyberies na doucovanie, tak ja by som vobec nevahala a prihlasila sa na jej hodiny:)))

Vanessa S.

Vanessa S.

Neoverená referencia

Lenka is an amazing teacher. She is prepared, patient, precise and friendly. Classes are always prepared in a clear way and study with her is a pleasure! I really suggest her as a teacher! Vanessa S.

Mic L.

Mic L.

Neoverená referencia

Lenka is an amazing teacher, learning a new language with her is easy. Her classes are entertaining and informative, at the end of each class I feel that I am learning new useful things. She prepares a lot of interactive material, this is the most important thing because this makes the lectures very dynamic.

Peter V.

Peter V.

Neoverená referencia

Lenka je výborná pani učiteľka. Na každú hodinu je svedomito pripravená. Je priateľská, milá a trpezlivá. Ak niečo študent nevie, tak to zopakuje aj 3 krát. Jej hodiny sú naučné a má pripravených kopu cvičení formou hier. Z každej hodiny odchádzam s dobrým pocitom a že som sa niečo nové naučil. Každému, kto sa chce naučiť cudzí jazyk, tak odporúčam :)

Fotky a certifikáty