Marek S.

Marek S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Marek S.

Prijíma študentov

Problémy s chémiou? Vyriešim to!

  • 5/5 (hodnotilo 17 študentov)
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte! Moje meno je Marek a som študentom jednoodborového štúdia chémie na Prírodovedeckej fakulte Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Chémia je mojou srdcovkou už od základnej školy, preto som sa každý rok zapájal do chemickej olympiády. Najlepšie umiestnenie som dosiahol v druhom ročníku na gymnáziu (kategória B - 3. miesto) a som aj úspešným riešiteľom kategórie A. Okrem toho som prezentoval zaujímavé chemické pokusy počas dní otvorených dverí na gymnáziu.
Neváhajte ma kontaktovať a už vopred sa teším na spoluprácu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Kristína

Kristína

2 odučené lekcie

S doučovaním som bola veľmi spokojná , Marek trpezlivo vysvetľoval , stručne ,veľa veciam som pochopila a prešla vďaka doučovaniu na skúške z organickej chémie . A dozvedela som sa aj často veci , ktoré som predtým na hodinách nepočula … Takže určite super :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne! :)

Mazlik123

Mazlik123

2 odučené lekcie

Marej je veľmi zodpovedný, poctivo pripravený. Hodiny sú efektívne, prispôsobí sa tempu študenta. Ak som mala s niečím problém, vysvetlil mi to aj xkrat znovu. Predtým, ako ma začal doučovať som mala problémy s chémiou, ale teraz som na tom už oveľa lepšie.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem! :)

Jasmína D.

Jasmína D.

1 odučená lekcia

S doučovaním s Marekom som bola veľmi spokojná a určite ho odporúčam aj tomu, kto potrebuje za krátky čas pochopiť chémiu od základov. Prispôsobil sa môjmu tempu a potrebám, trpezlivo a zrozumiteľne mi vysvetlil všetko, čo mi nebolo jasné a hodiny boli vždy efektívne. Ďakujem aj za príjemný prístup, ochotu a veľkú trpezlivosť. Vidieť, že Mareka chémia naozaj baví a robí to s radosťou.

Alexandra K.

Alexandra K.

1 odučená lekcia

S doučovaním som bola vždy spokojná, Marek bol na hodiny stale poctivo pripravený. Vysvetlil mi za mesiac celu organickú chemiu a biochémiu, za čo som mu nesmierne vďačná. Všetko mi vysvetlil aj niekoľko krát, bol veľmi zhovievavý a časovo flexibilný. S Marekom pochopíte chemii za krátky čas. Určite odporúčam.

Paula P.

Paula P.

1 odučená lekcia

Ďakujem Marekovi za milý, ústretový a trpezlivý prístup. Vysvetľuje veci do hĺbky, podáva logické vysvetlenia a vie problematiku vysvetliť v súvislostiach. Objasnil mi aj tie veci, pri ktorých mi ostatní na otázku Prečo odpovedali Lebo. Som veľmi spokojná s doučovaním aj s Marekovým prístupom, keďže sa aj on zodpovedne pripravil na doučovanie. Určite ešte niekedy doučovanie s ním využijem.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne! :)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (9)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Marek S.

Hydratácia

Dobrý deň, Adicia vody - hydratacia pri nenasytenych uhlovodikoch je elektrofilna adicia alebo nukleofilna? Učiteľ z chémie nám tvrdí že nukleofilná, ale všade sa píše že elektrofilná. Ďakujem

Marek S.

Koncentrace roztoku

Jaká je koncentrace iontů draslíku v roztoku síranu draselného (c=0,2 mol/l)

Marek S.

Chémia Aromatické uhľovodíky

Dobrý deň, Vedel by mi prosím niekto pomôcť doplniť túto reakciu? Ďakujem

Marek S.

Hybridizácia

Vedel by mi prosím niekto pomôcť s touto úlohou a aj zdôvodniť odpoveď? Ďakujem.

Marek S.

Chémia

Dobrý deň prajem! Mohol by mi prosím, niekto pomôcť s nasledujúcimi úlohami. Vopred veľmi pekne ďakujem za odpoveď.