Natalia P.

Natalia P.

Odpovedá do 20 hodín, na 90% správ
90% 20 hod
Prijíma študentov

Natalia P.

Prijíma študentov

Skvelé hodiny angličtiny - momentálne SKYPE/ MESSENGER :). Firmy, dospelí, deti, individuálne aj skupiny - úroveň native speakera

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Hello everybody :) Volám sa Natália a jazyky sú mojou vášňou a prácou zároveň. Angličtine sa venujem už 10 rokov, mám štátnicu zo štátnej jazykovej školy v Bratislave, Certificate of Advanced English, ktorý som získala v Austrálií, v meste Adelaide, a momentálne pracujem na ďalšom certifikáte - TEFL (Teaching English as a Foreign Language). Na mojich hodinách sa hovorí len po anglicky ( pokiaľ si to klient nepraje inak ), takže hneď od začiatku sa precvičuju komunikačné schopnosti. Klientom poskytujem aj vlastné štúdijné materiály,ktoré sú v cene hodiny. Na každú lekciu sa poctivo pripravujem. Štruktúra hodín závisí od preferncií klienta - príprava na maturitu, konverzácia, gramatika, príprava na pohovor, business English... Mám skúsenosti s individuálnou, ale aj so skupinovou výučbou v rámci všetkých vekových kategórií. Učenie ma veľmi baví, dosahujem dobré výsledký a verím, že ak si vyberiete mňa, zvolíte správne :)

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Peter V.

Peter V.

Neoverená referencia

S Natáliou mávam pravidelné skype lekcie, keďže v súčasnej situácií je to ideálne riešenie. Pred každou hodinou mi pošle materiály, s ktorými pracujeme, pol hodinu konverzujeme a pol hodinu sa venujeme slovnej zásobe, čítaniu s porozumením, alebo gramatike. Hodina s ňou mi prejde, ako keby to bolo 10 minút. Počas hodín sa aj veľa nasmejeme, rozprávame sa aj o celosovetovom dianí, o práci, o čomkoľvek. Je to pre mňa mimoriadne kvalitne strávený čas, ktorý trávim učením sa zábavnou a originálnou formou. Každou hodinou s Natáliou sa posúvam vpred.

Lucia M.

Lucia M.

Neoverená referencia

Natália vyučuje v našej firme už niekoľko mesiacov a sme maximálne spokojní. Hodiny prispôsobuje našim požiadavkám, je skvelá aj v business english. Hodiny sú vždy iné, originálne. Mňa osobne pripravila aj na štátnicu, ktorú som následne bez problémov zvládla. Keď vysvetľuje gramatiku, dáva neúrekom praktických príkladov, takže to pochopí naozaj každý. Rozpráva a vysvetľuje čisto v angličtine. Jednoducho, skvelá lektorka :)

Deleted-6985ba D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Natálka je lektorka, na ktorej si vážim najmä profesionalitu a individuálny prístup. Jej hodiny sú spojením dokonalej prípravy, pestrého výberu tém, dynamického prístupu, interaktívneho priebehu výučby a praktických rád nevyhnutných pri aktívnom využívaní anglického jazyka. Nakoľko patrí k vysoko fundovaným osobám s množstvom vedomostí z rôznych oblastí, konverzácia zahŕňa široké spektrum tém a prebieha vždy na vysokej úrovni. Doučovanie je výlučne v anglickom jazyku, čo ja osobne veľmi oceňujem. Na lekcie sa vždy teším, keďže samotný štýl výučby je pútavý a motivačný a posúva moju jazykovú úroveň stále na vyššiu úroveň :).

Martina G.

Martina G.

Neoverená referencia

Natália ma učí už vyše roka, a od tej doby som urobila v angličtine veľké pokroky. Komunikujeme spolu len po anglicky, čo je pre mňa najlepšia metóda.Na hodiny chodí skvelo pripravená, poskytuje množstvo študijných materiálov, pomôže aj mimo hodín, keď niečo potrebujem. Za mňa je to lektorka, ako má byť :)

Bryan H.

Bryan H.

Neoverená referencia

Really great teacher - she makes fun lessons and focuses on speaking, also she helped me a lot with English grammar.