Jana M.

Jana M.

Odpovedá do 18 hodín, na 70% správ
70% 18 hod

Jana M.

Doučovanie biológie a chémie

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventkou učiteľstva biológie a chémie na Prírodovedeckej fakulte UK v Bratislave. Momentálne som učiteľkou na gymnáziu. S doučovaním už mám skúsenosti, aj formou online doučovania. Rada pomôžem žiakom/študentom pochopiť problematické oblasti biológie a chémie čo najjednoduchším spôsobom.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Katka Č.

Katka Č.

Neoverená referencia

Vďaka Janke som po niekoľkých rokoch štúdia na strednej škole dokázala viac porozumieť chémii bez zbytočného memorovania sa rovníc. Je veľmi trpezlivá, má príjemné vystupovanie, zrozumiteľne všetko vždy vysvetlí aj viackrát. Lepšie zvládam písomky, dokonca aj novému učivo teraz porozumiem skôr vďaka dobrým základom, ktoré mi Janka dala.

Michaela V.

Michaela V.

Neoverená referencia

Na doučovanie s Jankou som sa vždy moc tešila, vždy bola veľmi príjemná a bez problémov mi danú vec vysvetlila aj viackrát. Jej dobrý prístup a výklad sa ukázal aj na mojom hodnotení z organickej chémie. Odporúčam :)

A M.

A M.

Neoverená referencia

S doučovaním som bola veľmi spokojná. Učivo mi Janka trpezlivo vysvetlila a nemala problém mi to aj niekoľkokrát zopakovať. Perfektný prístup a výklad, ktorý sa odzrkadlil aj na mojom hodnotení z predmetu :) Určite odporúčam.

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Jana M.

Organická chémia VŠ

Ahojte, bol by niekto ochotný pomôcť mi vypracovať reakcie a úlohy z organickej chémie I? Zaplatím prevodom.

Jana M.

Organická chémia

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto pomôcť s úlohami z chcenie? Súrne ich potrebujem už dnes.Som ochotná ponúknuť odmenu 5€.

Jana M.

Chémia

Dobrý večer,potrebujem pomôcť s príkladom