Pavol S.

Pavol S.

Odpovedá do 31 hodín, na 70% správ
70% 31 hod

Pavol S.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Chceš sa dozvedieť kúzla MS Excelu? Pripraviť na pracovný pohovor, alebo novú pracovnú pozíciu? Netreba sa ho báť. Spolu prídeme na všetky triky Excelu. Od základného formátovania, cez grafy, kontingenčné tabulky, až po základy makier. Pracujem v IT korporácii kde sa posledné štyri roky venujem Excel školeniam. Mám veľa materiálov o ktoré sa rád podelím. A budú aj domáce úlohy (neboj, nemusia byť). Preferujem doučovanie osobne a na základné školenie odporúčam aspoň šesť hodín.

Would you like to know the magic of MS Excel? Prepare for job interview or for new position? There is no need for fear. We will find all tricks in Excel together. From basic formatting, graphs, pivot tables all the way to creation of your own macros. I work in IT corporation where I do excel courses for last four years. I have plenty of education materials I can share. There will be homework as well (not mandatory of course). I prefer face-to-face learning. For basic/intermediate course I recommend at least 6 hours.

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Maria M.

Maria M.

Neoverená referencia

Skvely pristup,sikovny chalan, excel nielen ovlada perfektne ale ho vie aj ucit...maria

Viera H.

Viera H.

Neoverená referencia

Vsetko super, velmi odporucam !

Adriána H.

Adriána H.

Neoverená referencia

Pavol má výborné vysvetľovacie schopnosti, je trpezlivý a vtipný. Učí v súvislostiach a s množstvom príkladov. Naozaj ďakujem a odporúčam :)

Peter

Peter

Neoverená referencia

Spolahlivy, tematicky, priatelsky. Velmi mi pomohol. Vrelo odporucam

Jana H.

Jana H.

Neoverená referencia

Velmi odporucam, Pali ma zachranil na poslednu chvilu pred prac. pohovorom (prijali ma ;) ). Doucovanie bolo nad moje ocakavania, prepracovane materialy, profesionalny pristup, je vidiet, ze Pali je dlhorocny skolitel. Vie pritiahnut pozornost k excelu, vysvetlit a je velmi trpezlivy :) Davam si dalsie hodiny na pripravu na novu prac. poziciu.